Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται. Ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι ο προπονητής με τον οποίο η Μακάμπι Τελ Αβίβ κατέκτησε την Ευρωλίγκα για τελευταία φορά (το 2014) και οι φίλοι της ομάδας του Λαού δεν το ξέχασαν όταν επέστρεψε στο Γιάντ Ελιάου.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έτυχε αποθεωτικής υποδοχής με το που πάτησε το πόδι του στο Τελ Αβίβ βιώνοντας πολύ ξεχωριστές στιγμές.
Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την αποθέωση του κόσμου, αλλά και εκείνο της Ευρωλίγκας με τον τεχνικό των Πειραιωτών να χαιρετά παλιούς φίλους στα αποδυτήρια του γηπέδου.
Ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι πέμπτος στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Βγαίνει στο «σφυρί» για 60 εκατ. ευρώ
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο σε ομιλία του στο Miami Dade College, και αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία αποκάλυψε ότι αρχικά τόσο η UEFA όσο και η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχαν απορρίψει τις αιτήσεις του για δουλειά.
O Λούκα Μόντριτς στάθηκε άτυχος στο κυριακάτικο (26/4) ντέρμπι της Μίλαν με την Γιουβέντους, καθώς τραυματίστηκε και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.