Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραντεβού στη Γενεύη δίνει το Polestar 2

Ραντεβού στη Γενεύη δίνει το Polestar 2

Αντίστροφη μέτρηση για το δεύτερο και αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Polestar το οποίο θα αποκαλυφθεί διαδικτυακά στις 27 Φεβρουαρίου πριν την επίσημη εκθεσιακή πρεμιέρα του στην ελβετική έκθεση.

Η Polestar ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κατά σειρά, μικρότερου, σημαντικά πιο προσιτού από το Polestar 1 και αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της, το οποίο θα συστηθεί «in flesh» από την έκθεση της Γενεύης, στις 5 Μαρτίου αφού ωστόσο αποκαλυφθεί διαδικτυακά, στις 27 Φεβρουαρίου.

Ο πολικός αστέρας, πλην της ανακοίνωσης για την πρεμιέρα του, διαδικτυακή και φυσική, δεν δίνει άλλες διευκρινίσεις και στοιχεία αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ή τη σχεδίαση εμμένοντας στο πέπλο μυστηρίου, ωστόσο όπως είναι ήδη γνωστό, το μοντέλο θα επενδύσει στο τρίπτυχο, σουηδικής φιλοσοφίας σε σχεδίαση-εργονομία, υψηλής ηλεκτρικής αυτονομίας η οποία αναμένεται να φτάσει σε 500 χλμ. και ενός καινοτόμου μοντέλου διάθεσης, στοχεύοντας στο κοινό του Tesla Model 3 το οποίο ορίζει ως κύριο ανταγωνιστή του.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι όπως έχει αποκαλύψει κατά το παρελθόν, ο Thomas Ingenlath επικεφαλής της Polestar η αρχική τιμή για το 2 θα ξεκινά πέριξ των 40.000 ευρώ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024