Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lagonda All Terrain Concept: Η ηλεκτρική επιστροφή

Lagonda All Terrain Concept: Η ηλεκτρική επιστροφή

Οι Βρετανοί έδωσαν στη δημοσιότητα, το teaser του πρωτότυπου SUV μοντέλου που από το 2021, ως έκδοση παραγωγής θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της Lagonda, ως μιας αμιγώς ηλεκτρικής και πολυτελούς φίρμας.

H Aston Martin δίνει τις πρώτες συστάσεις για το μοντέλο που, σε δεύτερο χρόνο, όταν μετασχηματιστεί σε έκδοση παραγωγής, θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της, αναμορφωμένης, Lagonda η οποία προδιαγράφεται αμιγώς ηλεκτρική.

Επί του παρόντος, το Lagonda All Terrain, όπως ονομάζεται το νέο μεγάλου μεγέθους SUV το οποίο στο μέλλον φιλοδοξεί να κλέψει τη δόξα και μέρος των πωλήσεων από τα Bentley Bentayga και Rolls Royce Cullinan, έχει το status του πρωτοτύπου το οποίο και θα συστηθεί πλήρως από την προσεχή έκθεση της Γενεύης.

Σε ό,τι αφορά τη σχεδίαση, βάσει αυτού του πρώτου teaser, είναι σαφές ότι το Lagonda All Terrain αντλεί επιρροές από το προηγούμενο Lagonda Vision Concept και συνιστά μια απτή απόδειξη του τρόπου με τον οποίο η Aston Martin θα επιχειρήσει να διαχωρίσει την Lagonda ως φίρμα από τα υπόλοιπα προϊόντα της, τονίζοντας τον ηλεκτρικό χαρακτήρα της.

Αν και μέχρι στιγμής οι Βρετανοί δεν δημοσιοποιούν στοιχεία ή εκτιμήσεις που να αφορούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου το οποίο θα πρέπει να αναμένεται ως έκδοση παραγωγής το 2021, αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο στόχος τους είναι να αξιοποιήσει μπαταρίες στερεού τύπου, οι οποίες θεωρούνται ως το επόμενο βήμα της τεχνολογίας σε ό,τι αφορά τα ηλεκτροκίνητα οχήματα, και υπό ακριβώς αυτό το σκεπτικό έχει σχεδιαστεί και η αρχιτεκτονική που θα το φιλοξενήσει.

Εξάλλου, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως ο Andy Palmer, επικεφαλής της Aston Martin για την επαναφορά της Lagonda: «Παρατηρώ την εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης από την στιγμή που ξεκίνησε και κανένας δεν έχει επαναλάβει αυτό που έκανε ο Elon Musk να δημιουργήσει μια 100% ηλεκτρική φίρμα. Αυτό θα κάνουμε την Lagonda για την οποία όλοι θα γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια 100% ηλεκτρική φίρμα».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024