Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Κουτσούμπα: Η Μεγαλοοικονόμου εκβιάζει για να πάρει ένα υπουργείο στον ανασχηματισμό

Δέσποινα Κουτσούμπα: Η Μεγαλοοικονόμου εκβιάζει για να πάρει ένα υπουργείο στον ανασχηματισμό

«Αυτή η ιστορία με την κ. Μεγαλοοικονόμου που λέει στον κ. Οικονόμου πόσα κόμματα έχουν αλλάξει και έχουν και οι δύο δίκιο κάνει μπαμ από 15 χιλιόμετρα ότι η κα Μεγαλοοικονόμου εκβιάζει για να πάρει ένα υπουργείο τώρα που θα γίνει ανασχηματισμός»

«Αυτή η ιστορία με την κ. Μεγαλοοικονόμου που λέει στον κ. Οικονόμου πόσα κόμματα έχουν αλλάξει και έχουν και οι δύο δίκιο κάνει μπαμ από 15 χιλιόμετρα ότι η κα Μεγαλοοικονόμου εκβιάζει για να πάρει ένα υπουργείο τώρα που θα γίνει ανασχηματισμός. (…) Προφανώς και είναι σήψη. Αυτή τη σήψη την έχει φέρει μια λογική που λέει, και είναι και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η Βουλή δεν αποφασίζει , οι αποφάσεις έρχονται απ’ έξω».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή η Δέσποινα Κουτσούμπα, στέλεχος της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ».

«Όποιος παρακολουθεί ελληνικό ποδόσφαιρο ξέρει ότι υπάρχει συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδος και βγαίνουνε και τα κασέ. Να γίνει αυτό και στη Βουλή. Γιατί από το 2015 που εκλέχθηκαν μέχρι σήμερα , η Παπακώστα από τη ΝΔ έγινε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ψαριανός ξεκινώντας από την αριστερά στη βάση της συμφωνίας των Πρεσπών πηγαίνει με τη Νέα Δημοκρατία, δηλαδή πράγματα που κανονικά θα φαίνονταν αδιανόητα» σχολίασε η κ. Δέσποινα Κουτσούμπα και πρόσθεσε: «Δεν αφορά ένα κόμμα αφορά όλο το πολιτικό προσωπικό».

«Οι μεταγραφές αφορούν όλα τα κόμματα γιατί και η Νέα Δημοκρατία αν δεν κάνω λάθος δανεικούς πήρε, υποσχετικούς», πρόσθεσε.

Σχετικά με την ενδεχόμενη πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας για τον Νίκο Βούτση σχολίασε ειρωνικά: «Αφήστε να περάσει και η εισδοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ και μετά θα κάνει πρόταση μομφής γιατί δεν είναι ότι η Νέα Δημοκρατία διαφωνεί με αυτό».

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024