«Αυτή η ιστορία με την κ. Μεγαλοοικονόμου που λέει στον κ. Οικονόμου πόσα κόμματα έχουν αλλάξει και έχουν και οι δύο δίκιο κάνει μπαμ από 15 χιλιόμετρα ότι η κα Μεγαλοοικονόμου εκβιάζει για να πάρει ένα υπουργείο τώρα που θα γίνει ανασχηματισμός. (…) Προφανώς και είναι σήψη. Αυτή τη σήψη την έχει φέρει μια λογική που λέει, και είναι και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η Βουλή δεν αποφασίζει , οι αποφάσεις έρχονται απ’ έξω».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή η Δέσποινα Κουτσούμπα, στέλεχος της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ».

«Όποιος παρακολουθεί ελληνικό ποδόσφαιρο ξέρει ότι υπάρχει συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδος και βγαίνουνε και τα κασέ. Να γίνει αυτό και στη Βουλή. Γιατί από το 2015 που εκλέχθηκαν μέχρι σήμερα , η Παπακώστα από τη ΝΔ έγινε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ψαριανός ξεκινώντας από την αριστερά στη βάση της συμφωνίας των Πρεσπών πηγαίνει με τη Νέα Δημοκρατία, δηλαδή πράγματα που κανονικά θα φαίνονταν αδιανόητα» σχολίασε η κ. Δέσποινα Κουτσούμπα και πρόσθεσε: «Δεν αφορά ένα κόμμα αφορά όλο το πολιτικό προσωπικό».

«Οι μεταγραφές αφορούν όλα τα κόμματα γιατί και η Νέα Δημοκρατία αν δεν κάνω λάθος δανεικούς πήρε, υποσχετικούς», πρόσθεσε.

Σχετικά με την ενδεχόμενη πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας για τον Νίκο Βούτση σχολίασε ειρωνικά: «Αφήστε να περάσει και η εισδοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ και μετά θα κάνει πρόταση μομφής γιατί δεν είναι ότι η Νέα Δημοκρατία διαφωνεί με αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας