Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προανήγγειλε απόσυρση από τη ενεργό δράση ο Κάρλος Τέβες

Προανήγγειλε απόσυρση από τη ενεργό δράση ο Κάρλος Τέβες

Θλίψη και νοσταλγία θα προκαλέσει στους ποδοσφαιρόφιλους όλης της γης η είδηση ότι ο Κάρλος Τέβες, ο θρυλικός Απάτσι, ένας από τους πιο ταλαντούχους και εκκεντρικούς στράικερ των τελευταίων δεκαετιών διανύει τους τελευταίους μήνες της ποδοσφαιρικής του καριέρας

Ο χαμένος τελικός του Copa Libertadores στη Μαδρίτη ενάντια στην Ρίβερ Πλέιτ, παραμένει μια ανοιχτή πληγή στους οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς. Δεν αποτελεί εξαίρεση ο Κάρλος Τέβες, διχασμένος ανάμεσα στην απογοήτευση της ήττας και το θυμό επειδή έμεινε στον πάγκο για περίπου 110 λεπτά, παραγκωνισμένος από τον προπονητή του, Γκιγέρμο Σελότο.

Ο μεγάλος Αργεντινός στράικερ μίλησε στο κανάλι Tyc Sports, σχετικά με τα συναισθήματά του και την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα: «Ο πόνος δεν έχει ακόμη περάσει. Αν έμενε ο Σκελότο, θα έφευγα εγώ. Για το καλό του συλλόγου ήμουν ήρεμος, προσπάθησα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, αλλά γνώρισα μεγάλη ασέβεια. Έχω αγωνιστεί πάντα για τη θέση μου στην ομάδα, δεν έχω δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Και για την αγάπη μου για την Μπόκα έκανα το ίδιο, ακόμα και όταν έπαιζα δέκα ή πέντε λεπτά, κάτι που δεν θα είχα ανεχθεί ποτέ σε άλλο σύλλογο » ανέφερε αρχικά, για να ρίξει και την… βόμβα απόσυρσης από την ενεργό δράση.

«Η απόκτηση του Ζαράτε είναι ένα σημάδι ότι δεν με θέλουν. Και ξέρω ότι ο Ζαράτε αγοράστηκε μόνο για να με πουλήσουν. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά. Είναι το τελευταίο του συμβολαίου μου, αλλά νομίζω ότι θα είναι και το τελευταίο σαν ποδοσφαιριστής».

Το συμβόλαιο του θρυλικού Απάτσι εκπνέει στις 31/12 του 2019, με τον 34χρονο να προαναγγέλλει το τέλος μιας απίστευτης καριέρας με 197 γκολ σε 473 εμφανίσεις σε ομάδες όπως οι Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και Γουέστ Χαμ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024