Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ακάρ προσκάλεσε τον Αποστολάκη να επισκεφτεί την Τουρκία, αναφέρει το Anadolu

Ο Ακάρ προσκάλεσε τον Αποστολάκη να επισκεφτεί την Τουρκία, αναφέρει το Anadolu

Πρόσκληση να επισκεφτεί την Τουρκία φέρεται να απηύθυνε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, στον έλληνα ομόλογό του, Ευάγγελο Αποστολάκη, σε συγχαρητήρια επιστολή για την ανάληψη καθηκόντων, όπως μεταδίδει το τουρκικό κρατικό πρακτορείο Anadolu, επικαλούμενο κυβερνητική πηγή

Πρόσκληση να επισκεφτεί την Τουρκία φέρεται να απηύθυνε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, στον έλληνα ομόλογό του, Ευάγγελο Αποστολάκη, σε συγχαρητήρια επιστολή για την ανάληψη καθηκόντων, όπως μεταδίδει το τουρκικό κρατικό πρακτορείο Anadolu, επικαλούμενο κυβερνητική πηγή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αφού ο Χουλουσί Ακάρ «συνεχάρη τον πρόσφατα διορισμένο Έλληνα ομόλογό του Ευάγγελο Αποστολάκη» στη συνέχεια «τον προσκάλεσε στην Τουρκία».

Ο Τούρκος υπουργός τόνισε τη σημασία της σχέσεων καλής γειτονίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και της ανάπτυξης συνεργασίας στον στρατιωτικό τομέα, προσθέτοντας ότι θα χαρεί να φιλοξενήσει τον κ. Αποστολάκη στην Τουρκία, δήλωσε η ίδια πηγή η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί λόγω απαγόρευσης να μιλάει σε ΜΜΕ.

Το τουρκικό πρακτορείο επισημαίνει ότι η πρόσκληση του Ακάρ στον Ευάγγελο Αποστολάκη, πριν την επέτειο της κρίσης των Ιμίων, αξιολογείται ως σημαντική από ειδικούς στην ασφάλεια καθώς μπορεί να συμβάλει στην αποκλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πληροφορία περί επιστολής του Χουλουσί Ακάρ στον κ. Αποστολάκη δεν επιβεβαιωνόταν μέχρι το απόγευμα της Τρίτης από το ελληνικό Πεντάγωνο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, επικαλούμενη πηγές στο υπουργείο Άμυνας.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024