Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Μιλγουόκι δεν είναι σαν τις… Πρέσπες!

Το Μιλγουόκι δεν είναι σαν τις… Πρέσπες!

Πλάκα πλάκα, μπορεί εντός και επί τα αυτά να… σφαζόμαστε για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά έξω πάμε καλά, όπως έλεγε κάποτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ας είναι καλά ο Αντετοκούνμπο, ο Τσιτσιπάς και ο… Λάνθιμος!

Kαι πρώτος σε ψήφους, και αρχηγός, και εκλέκτωρ της φερώνυμης Team Giannis στο All Star Game της 17ης Φεβρουαρίου…

Και εραστής, όχι πολεμιστής, όπως αυτοσυστήθηκε ο ίδιος, εξηγώντας ότι οι επιλογές του θα βασίζονται στην αγάπη!

Και καβάλα στ’ άλογο σε ολόκληρο το ΝΒΑ με τους Μπακς, που ξεπατικώνουν τους προ 45 ετών εαυτούς τους!

Και ως είθισται, ο πρωταγωνιστής στον αγώνα με τους (οικοδεσπότες του Αll Star Game) Χόρνετς, στους οποίους άφησε προκαταβολικά το μπιλιετάκι του με 34 πόντους (14/19 δ., 0/2 τρ., 6/8 β.), 14 ριμπάουντ, τρεις ασίστ, τρία κλεψίματα και τρεις τάπες.

Ο Αντετοκούνμπο με τα σέα του και τα μέα του, λοιπόν…

Με τους 14 πόντους τους οποίους σκόραρε στην τελευταία περίοδο και άλλαξαν τη ροή του ματς, στο οποίο οι Μπακς επέστρεψαν από το -11 και επιβλήθηκαν με 108-99, παραμένοντας στο ρετιρέ της λίγκας με ρεκόρ 35-12.

Με τους 28 πόντους του μέσα στο ζωγραφιστό όπου κάνει πάρτι σε κάθε ματς, αλλά και με έξι καρφώματα: έξι στα επτά διότι ο δόλιος έχασε ένα, επειδή, όπως εξήγησε, σκέφτηκε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε για το πώς θα το κάνει!

Μετά το δικό του πάρτι επί του παρκέ ακολούθησε ένα ελληνικό γλέντι στο Fiserv Forum, στο οποίο επέστρεψε για το καθιερωμένο μπιζάρισμα και δεν περιορίσθηκε στο να πει ένα «ευχαριστώ» στους ομογενείς, αλλά συντονίσθηκε κιόλας μαζί τους ως μέλος της χορωδίας και τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο!

Αυτή όντως υπήρξε μια λαχταριστή Greek Night, την οποία ο Γιάννης απόλαυσε επιφυλασσόμενος διά τα περαιτέρω στη συνέχεια της σεζόν, που είναι ιντριγκαδόρικη και πολλά υποσχόμενη, τόσο για τον ίδιο όσο και για την ΚΑΕ Ελαφιακός!

Πλάκα πλάκα, μπορεί εντός και επί τα αυτά να… σφαζόμαστε για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά έξω πάμε καλά, όπως έλεγε κάποτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ας είναι καλά ο Αντετοκούνμπο, ο Τσιτσιπάς και ο… Λάνθιμος!

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024