ΕΡΤ3: Ρεπορτάζ από τα σύνορα της Βόρειας με τη Νότια Μακεδονία
Ο ανταποκριτής του κρατικού καναλιού, χάριν αστεϊσμού ή στα σοβαρά βάφτισε τη Μακεδονία «Νότια Μακεδονία»
Ρεπορτάζ από τα σύνορα της… Βόρειας με τη Νότια Μακεδονία; Κι όμως, ο δημοσιογράφος της κρατικής ΕΡΤ βρέθηκε στο Κιλκίς και είπε αυτό ακριβώς.
Προς χάριν αστεϊσμού, σοβαρά μιας και η ζωή μας αλλάζει μετά την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών; Η ουσία είναι ότι στο μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ3 στις 23/01/2019 η παρουσιάστρια του δελτίου έκανε σύνδεση με τα σύνορα της Ελλάδας με την πΓΔΜ. «Να συνδεθούμε με το Τελωνείο Ευζώνων, στα σύνορα Ελλάδας – πΓΔΜ. Εκεί αναμένεται να συγκεντρωθούν οι αγρότες από το Κιλκίς. Βρίσκεται στο σημείο ο συνάδελφος ο Αντώνης Καρανδεινός και μας δίνει το ρεπορτάζ», είπε η παρουσιάστρια.
Για να πάρει την απάντηση από τον ρεπόρτερ: «Ή αλλιώς στα σύνορα της Βορείου με τη Νότια Μακεδονία θα έλεγα».
- Ασύλληπτα χρήματα: Πόσα πήραν οι Μέσι, Ρονάλντο, Εμπαπέ και Βινίσιους για τη διαφήμιση της Lego (pic)
- Σύνοδος Πρυτάνεων: Παρουσία Zαχαράκη οι εργασίες – «Όχι» των φοιτητών σε ιδιωτικά ΑΕΙ και διαγραφές
- Τουρνάς: Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και το φετινό καλοκαίρι – Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Τσουκαλάς: Όποιος θέλει να φύγει η ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή το ΠΑΣΟΚ – «Καμία ψήφος χαμένη»
- Πάσχα στην Αθήνα: Συναυλίες, θέατρο και δράσεις σε όλη την πόλη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442