Άρης : Έτοιμοι να παίξουν δηλώνουν Λάρσον και Ρος
Στην Θεσσαλονίκη ο Σουηδός μεσοεπιθετικός Ντάνιελ Λάρσον και ο Γαλλομαυριτανός αμυντικός Λίντσεϊ Ρος για τον Άρη
Οι Ντάνιελ Λάρσον και Λίντσεϊ Ρος ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Τόσο ο Σουηδός μεσοεπιθετικός όσο και ο Γαλλομαυριτανός αμυντικός δήλωσαν έτοιμοι να βοηθήσουν άμεσα την νέα τους ομάδα. Οι δυο ποδοσφαιριστές θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψουν το συμβόλαιο τους.
Ο Λάρσον στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι θα συνεχίσει τη καριέρα του σε μια από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας: «Είμαι απόλυτα έτοιμος να παίξω. Ήρθα σε μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και θέλω να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Γνωρίζω τον Γκάμα, παίζαμε μαζί στην Ισπανία. Εύχομαι να συνεχίσω την καλή παράδοση που έχει ο Άρης με Σουηδούς παίκτες».
Το μήνυμα στον κόσμο
Το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του Άρη έστειλε ο Λίντσεϊ Ρος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Να ξέρουν οι οπαδοί μας ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την βοηθήσω. Είμαι έτοιμος να παίξω. Ακόμα και αύριο αν μου ζητηθεί από τον προπονητή».
- Σοκ και Όσκαρ: Από τον «φόρεμα-κύκνος» της Μπιορκ στο δεξί πόδι της Τζολί – Εφτά Oscar looks που άλλαξαν τους κανόνες
- «Κόκκινα δάνεια»: Κραυγή αγωνίας από δανειολήπτες με τα funds να δρουν πέρα από κάθε έλεγχο
- ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 3-0: Όλα έγιναν γρήγορα και εύκολα για τους Θεσσαλονικείς
- Πέντε συλλήψεις για οπαδικό επεισόδιο στον Άγιο Δημήτριο τον περασμένο Δεκέμβριο – Βρέθηκαν σφαίρες και 300.000 ευρώ
- ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός: Διακοπή στο 20΄ και συγκίνηση για τον οπαδό που έχασε τη ζωή του στην Καλαμαριά
- Χωρίς δουλειά τις Παρασκευές – «Διαγράφοντας» το 40ωρο εργασίας




