Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Aston Martin Valkyrie AMR: Η οργή του Οντίν

Aston Martin Valkyrie AMR: Η οργή του Οντίν

H Valkyrie αποκτά μια ακόμα πιο σκληροπυρηνική έκδοση αμιγώς αγωνιστικών προδιαγραφών χάρη σε ένα πακέτο βελτίωσης, που αποσκοπεί να την οδηγήσει ακόμα ψηλότερα από πλευράς επιδόσεων.

Η Valkyrie αποτελεί το πετράδι του στέμματος για τους Βρετανούς οι οποίοι παρά τον εξωπραγματικό χαρακτήρα του hypercar σπεύδουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω σους 150 ιδιοκτήτες της με την μορφή του πακέτου βελτίωσης AMR Track Performance, το οποίο υπόσχεται υψηλότερες επιδόσεις στις αγωνιστικές αναζητήσεις της Βαλκυρίας.

Το νέο εξοπλιστικό πακέτο μεταβάλλει επί το αεροδυναμικότερο το bodykit και κυρίως το μπροστινό τμήμα του βρετανικού hypercar, το οποίο αποκτά επίσης ανθεκτικότερα και ικανότερα φρένα από τιτάνιο καθώς και νέους, πιο ελαφριές ζάντες από μαγνήσιο.

Το AMR Track Performance προβλέπει επίσης και μια διαφορετική ρύθμιση της ανάρτησης η οποία, συνεπικουρούμενων των νέων αντιστρεπτικών ράβδων, υπόσχεται να βελτιώσει το «κράτημα» ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες πίστας.

Όλα τα παραπάνω υπόσχονται να βελτιώσουν τις επιδόσεις της Valkyrie, κάνοντας την κατά 8% ταχύτερη σε σχέση με την «απλή» εκδοχή της.

Το μόνο «πρόβλημα» που προκύπτει είναι ότι όσοι επιλέξουν το παραπάνω πακέτο δεν θα μπορούν να την χρησιμοποιήσουν στο δημόσιο οδικό δίκτυο μιας και οι συγκεκριμένες προδιαγραφές και εξαρτήματα δεν μπορούν να πάρουν έγκριση για δημόσια χρήση.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάσταση είναι πλήρως αναστρέψιμη και οι ιδιοκτήτες που θα επιλέξουν το AMR Track Performance θα μπορούν να την επαναφέρουν κατά βούληση στην αρχική, road-legal μορφή της.

Επίσης, το παζλ του πακέτου AMR Track Performance ολοκληρώνουν τρεις χρωματικές επιλογές ειδικά σχεδιασμένες για την περίσταση ενώ για τους ακόμα πιο απαιτητικούς, θα υπάρχουν πάντα περιθώρια περαιτέρω εξατομίκευσης, δια χειρός Q.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024