Αρωμα… Ελλάδας στο γήπεδο που δίνει το μεγάλο παιχνίδι του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς οι έλληνες ομογενείς της Αυστραλίας έχουν… ντύσει στα Γαλανόλευκα την περιοχή.
Η στήριξη των ελλήνων ομογενών της Αυστραλίας στον Στέφανο Τσιτσιπά είναι τεράστια. Ο αριθμός των συμπατριωτών μας που ζουν εκεί είναι πολύ μεγάλος και έτσι σε κάθε ματς που δίνει στο Αυστραλιανό Οπεν ο έλληνας τενίστας έχει θερμή υποστήριξη.
Ντυμένοι στα χρώματα της ελληνικής σημαίας, μικροί και μεγάλοι είναι εκεί για να συμπαρασταθούν στον ταλαντούχο τενίστα.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.