Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουκουλοφόροι ανενόχλητοι στο περιστύλιο της Βουλής

Κουκουλοφόροι ανενόχλητοι στο περιστύλιο της Βουλής

Ερωτήματα έχει εγείρει ένα βίντεο 50 δευτερολέπτων που δημοσιεύτηκε από χρήστη του Facebook, όπου άγνωστοι φορώντας κουκούλες φαίνονται να «ξετρυπώνουν» από τη Βουλή

Ερωτήματα έχει εγείρει ένα βίντεο 50 δευτερολέπτων ου δημοσιεύτηκε από χρήστη του Facebook, όπου άγνωστοι φορώντας κουκούλες φαίνονται να «ξετρυπώνουν» από τη Βουλή.

Οι άγνωστοι φαίνεται να βγαίνουν από το κτήριο και να βρίσκουν καταφύγιο εκεί που βρίσκονται αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, κάτι που προκάλεσε αρνητικά σχόλια σχετικά με τον ρόλο και την ταυτότητά τους.

Οι κουκουλοφόροι βγαίνουν από το εσωτερικό της Βουλής, τρέχουν στο περιστύλιο και κατεβαίνουν προς το προαύλιο ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και η παρουσία τους δεν μοιάζει να κινητοποιεί τις αστυνομικές δυνάμεις.

Στο βίντεο αναγράφεται ότι μαγνητοσκοπήθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν στο Σύνταγμα την Κυριακή, ενώ ήταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Ωστόσο, σημειώνεται, ότι πέραν της αναγραφής του χρήστη στο βίντεο, δεν υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο που να επιβεβαιώνει ότι το βίντεο έχει τραβηχτεί τη συγκεκριμένη μέρα, δεδομένου ότι δεν υπάρχει σε αυτό πλάνο από το συγκεκριμένο συλλαλητήριο, αν και ακούγονται συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Οι γνωστοί-άγνωστοι Κουκουλοφόροι βρίσκουν καταφύγιο εντός του προάυλιου της Βουλής, λίγο μετά αφού ξεκίνησαν τα επεισόδια.#cops #provocators the day of #protest in #athens about one and only Greek #MacedoniaOver 2 million people doesnt agree with the prime minister Alexis Tsipras that wants to give the name to #Skopje deleting over 3000 years of history.

Δημοσιεύτηκε από ΝικΒαν Κονστ στις Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024