Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επιστολή Δ.Καμμένου σε Βούτση : Απαράδεκτος ο τρόπος επιλογής Δανέλλη στην Επιτροπή Αμυνας

Επιστολή Δ.Καμμένου σε Βούτση : Απαράδεκτος ο τρόπος επιλογής Δανέλλη στην Επιτροπή Αμυνας

«Θεωρώ απαράδεκτο, καθώς συνιστά προσβολή προς το πρόσωπό σας, ότι δήθεν αποφασίσατε, χωρίς να ερωτηθεί ουδείς εκ των ανεξαρτήτων βουλευτών, να ορίσετε τον ανεξάρτητο βουλευτή, Σπύρο Δανέλλη, ως νέο μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων» αναφέρει ο Δημήτρης Καμμένος σε επιστολή του στο πρόεδρο της Βουλής

Επιστολή με την οποία διαμαρτύρεται διότι ορίστηκε ο Σπύρος Δανέλλης μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Εθνικής ‘Αμυνας της Βουλής χωρίς να ερωτηθούν προηγουμένως όλοι οι άλλοι ανεξάρτητοi βουλευτές, απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος, παρότι μετέχει ως ανεξάρτητος βουλευτής στην Επιτροπή Εξωτερικών και Εθνικής ‘Αμυνας, απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Κατόπιν πληροφόρησης μου γνωστοποιήθηκε ότι πρόκειται να επεκταθεί η συμμετοχή των ανεξάρτητων βουλευτών στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων κατά ένα πρόσωπο. Να μην ληφθεί καμία αυθαίρετη απόφαση για την εκπροσώπηση αυτή προτού οι ανεξάρτητοι βουλευτές αποφασίσουμε με τον προβλεπόμενο σε αυτές τις περιπτώσεις, τρόπο για τον βουλευτή που θα συμμετάσχει στη συγκεκριμένη Επιτροπή. Θα ενημερωθείτε σχετικά με έγγραφο που θα κατατεθεί από τον ανεξάρτητο βουλευτή, Ν. Νικολόπουλο στη Διάσκεψη των Προέδρων. Θεωρώ απαράδεκτο, καθώς συνιστά προσβολή προς το πρόσωπό σας, ότι δήθεν αποφασίσατε, χωρίς να ερωτηθεί ουδείς εκ των ανεξαρτήτων βουλευτών, να ορίσετε τον ανεξάρτητο βουλευτή, Σπύρο Δανέλλη, ως νέο μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων».

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024