Καμμένος κατά Τσίπρα: Οι ακραίοι σε έκαναν πρωθυπουργό
Ξαναβρίσκει τον παλιό του... εαυτό -καθώς και οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν να «βυθίζεται» στα νερά των Πρεσπών- συνεχίζοντας, και μάλιστα σε υψηλότερους τόνους, την επίθεση κατά του πρώην συγκυβερνήτη του
Μάχη για την πολιτική του επιβίωση δίνει ο Πάνος Καμμένος μετά την… μερική αποχώρηση των ΑΝΕΛ από τον κυβερνητικό σχηματισμό.
Στο πλαίσιο αυτό, φαίνεται πως ξαναβρίσκει τον παλιό του… εαυτό -καθώς και οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν να «βυθίζεται» στα νερά των Πρεσπών- συνεχίζοντας, και μάλιστα σε υψηλότερους τόνους, την επίθεση κατά του πρώην συγκυβερνήτη του.
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο του προέδρου των ΑΝΕΛ. Τελευταίο χτύπημα μέσω twitter, όπου ο Πάνος σχολιάζει την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου περί ακραίων στοιχείων στο συλλαλητήριο.
«Οι ακραίοι πηγαίνουν στα συλλαλητήρια» εμφανίζεται να λέει ο πρωθυπουργός, με τον Πάνο Καμμένο να του θυμίζει πως «αυτοί σε έκαναν πρωθυπουργό», αναφερόμενος προφανώς στα συλλαλητήρια των αγανακτισμένων.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.