Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός με τον Βασίλη Οικονόμου της ΝΔ, μέσα στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε η επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής με θέμα την ακρόαση των προτεινόμενων από τον υπουργό Υγείας για διορισμό στις θέσεις των προέδρων ΕΟΠΥΥ και ΕΟΦ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Παύλος Πολάκης ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση ενισχύει το ΕΣΥ. Ο Βασίλης Οικονόμου άρχισε να τον διακόπτει, αμφισβητώντας τα στοιχεία που παρου πυροδοτώντας την έκρηξη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και στην συνέχεια του Πρόεδρου της επιτροπής Νίκου Μανιού.

«Δεν περνάνε εδώ αυτά. Αλλού, αλλού άντε από δω πέρα κουτσαβάκια. Μαζευτείτε. Μαζευτείτε. Πρόεδρε να τους μαζέψεις», είπε ο Βασίλης Οικονόμου, για τις αντιδράσεις ττων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εσένα θα μαζέψουμε. Μιλάς συνέχεια χωρίς να ζητάς το λόγο, είσαι ανειδίκευτος. Αν συνεχίσεις έτσι θα σε βγάλω έξω», αντέδρασε ο κ Μανιός.

Β. Οικονόμου: «Μην μου κάνεις εσύ τον αγανακτισμένο τώρα».

Ν. Μανιός: «Όχι τσαμπουκάδες στη Βουλή. Δεν θα δεχθώ τσαμπουκάδες στη Βουλή»

Β. Οικονόμου: «Όχι σε μένα αυτά. Τους δικούς σου να μαζέψεις».

Ν. Μανιός: «Γιατί; Τι είσαι εσύ και μου λες όχι σε μένα; Αν δε σου αρέσω να μου κάνεις πρόταση μομφής. Μιλάς συνέχεια χωρίς να παίρνεις το λόγο ενώ μιλάει ο Υπουργός».

Εκείνη τη στιγμή επενέβη ο Παύλος Πολακης λέγοντας στον βουλευτή της ΝΔ «κόφτο τώρα. Φτάνει. Μα την Παναγία σταμάτα επιτέλους».

.