Ο κακός χαμός στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Πάνου Καμμένου. Οπως ήταν αναμενόμενο οι κωλοτούμπες των τελευταίων μηνών και οι αστειότητες των τελευταίων ημερών θα προκαλούσαν εντάσεις. Αλλά οι ψεκασμένες θεωρίες που ανέπτυξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στην ομιλία του προκάλεσαν και οργή, αλλά και θυμηδία.

Από τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας επικρατούσε συνεχής οχλαγωγία και ο προεδρεύων, Ν. Κακλαμάνης, προσπαθούσε να επιβάλει την τάξη, ειδικά στη Σοφία Βούλτεψη την οποία προσπαθούσε να ηρεμήσει.

Εκεί, όμως, που έγινε πραγματικά της… τρελής ήταν όταν κάποιοι βουλευτές φώναξαν στον Πάνο Καμμένο «αλκοτέστ». Συγκεκριμένα φέρεται να το είπε ο κ. Καράογλου. Εκνευρισμένος ο πρώην υπουργός είπε ότι αν συνεχιστούν αυτές οι εκφράσεις στη Βουλή αυτός θα αποχωρήσει.

Για να αρχίσουν να του φωνάζουν «αμήν και πότε».

Ο Ν. Κακλαμάνης έδωσε εντολή να διαγραφεί η φράση του κ. Καράογλου από τα πρακτικά, απειλώντας μάλιστα, τόσο τους βουλευτές που αντιδρούσαν από την πλατεία, όσο και τον κ. Καμμένο, με εφαρμογή των μέτρων που απαιτούνται για την επιβολή της τάξης.