Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σγουρίδης: Κουντουρά και Κόκκαλης έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα

Σγουρίδης: Κουντουρά και Κόκκαλης έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα

«Έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα από τη στιγμή που παραμένουν στις υπουργικές τους θέσεις και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης, είναι αυτοί που έχουν κάνει το χειρότερο αδίκημα, για την καρέκλα», δήλωσε για την Έλενα Κουντουρά και τον Βασίλη Κόκκαλη ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης

«Έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα από τη στιγμή που παραμένουν στις υπουργικές τους θέσεις και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης, είναι αυτοί που έχουν κάνει το χειρότερο αδίκημα, για την καρέκλα», δήλωσε για την Έλενα Κουντουρά και τον Βασίλη Κόκκαλη ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης.

«Φαίνεται ότι διαπραγματεύονται με την κυβέρνηση για μια ψήφο είπε υπογραμμίζοντας ότι η στάση τους ενοχλεί καθώς αυτοί οι άνθρωποι, σε αντίθεση με τον κ Ζουράρη και τον κ Παπαχριστόπουλο, δεν μιλούσαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα», πρόσθεσε ο Π. Σγουρίδης, απειλώντας όσους «παίζουν προσωπικά παιχνίδια εμείς ως ΑΝΕΛ θα τους διαγράψουμε. Αναφερόμενος στις δηλώσεις της κας Κουντουρά στο ΑΠΕ, ότι στηρίζει ξεκάθαρα την κυβέρνηση, είπε ότι έτσι θέτει τον εαυτό της έκτος κινήματος.

«Ο κ Κουίκ είχε θέσει τον εαυτό του έκτος κινήματος εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κάποιοι έχουν το ανάστημα και παραιτούνται τους άλλους ας τους κρίνει ο λαός», πρόσθεσε.

Ο κ Παπαχριστόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία και θα παραδώσει την έδρα του, είναι μια θέση καθαρή, εκπεφρασμένη εξαρχής.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024