Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα ΜΑΤ επιρρίπτει την ευθύνη για τους τραυματισμούς στην πορεία η Γεροβασίλη

Στα ΜΑΤ επιρρίπτει την ευθύνη για τους τραυματισμούς στην πορεία η Γεροβασίλη

«Αυτού του είδους οι αντιδημοκρατικές πρακτικές όσων επιμένουν να μη λαμβάνουν το μήνυμα των καιρών και νοσταλγούν άλλες, σκοτεινές, εποχές, δεν είναι ανεκτές» δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Σε άνδρες των ΜΑΤ επέρριψε την ευθύνη για τον τραυματισμό του βουλευτή του ΚΚΕ και του στελέχους του ΠΑΜΕ η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, κάνοντας λόγο για «αντιδημοκρατικές πρακτικές όσων επιμένουν να μη λαμβάνουν το μήνυμα των καιρών και νοσταλγούν άλλες, σκοτεινές, εποχές».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θεωρώ απαράδεκτες και πολιτικά επικίνδυνες τις σημερινές ενέργειες κάποιων ανδρών των ΜΑΤ οι οποίοι χτύπησαν στα τυφλά συγκεντρωμένους διαδηλωτές με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου -λάμψης, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και η Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ.

»Αυτού του είδους οι αντιδημοκρατικές πρακτικές όσων επιμένουν να μη λαμβάνουν το μήνυμα των καιρών και νοσταλγούν άλλες, σκοτεινές, εποχές, δεν είναι ανεκτές».

Το επεισόδιο στο κέντρο της Αθήνας

Ένταση επικράτησε στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της πορείας των εκπαιδευτικών ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών που προωθεί η κυβέρνηση.

Οι εκπαιδευτικοί κατά τη διάρκεια της πορείας τους βρέθηκαν στην Ηρώδου Αττικού κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου, φώναξαν συνθήματα ενάντια στο νέο σύστημα, χτύπησαν τις κλούβες των ΜΑΤ που υπήρχαν στο σημείο, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χημικών και χειρομβοβίδες κρότου λάμψης.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε στο κεφάλι από χειροβομβίδα κρότου λάμψης η Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ και στο χέρι ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής. Αμφότεροι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024