Ξεκίνησε, τελικά, η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ – Απουσιάζει η Κουντουρά
Από τη συνεδρίαση απουσιάζει η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό
Ξεκίνησε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, υπό την προεδρία του αρχηγού του κόμματος και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.
Από τη συνεδρίαση απουσιάζει η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Τορόντο.
Δεν θα παραβρεθούν, αν και δεν είναι βουλευτές, οι Τ. Κουίκ και Μ. Χρυσοβελώνη.
Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη είναι έξαλλη με τον Καμμένο αλλά και με τον Κ. Κατσίκη. Με τον πρώτο γιατί του έστειλε επιστολή να τα πουν και δεν της απάντησε ποτέ και με τον Κατσίκη για τις δηλώσεις που έκανε ότι οι ΑΝΕΛ θα καταψηφίσουν την κυβέρνηση.
Από την άλλη, οι πληροφορίες λένε ότι ασκούνταν από το πρωί ισχυρές πιέσεις στον Β. Κόκκαλη να είναι στην Κ.Ο. και να στηρίξει τον Πάνο Καμμένο στις αποφάσεις του.
- Λευκωσία 2026: Επίδοση στα 58,21μ. και 4η θέση για την Ελίνα Τζένγκο
- Μουζακίτης: «Eυχαριστώ τον Ταρέμι, ήθελα αυτό το γκολ»
- Οι ουρανοί «στενεύουν»: Πώς οι πόλεμοι αυξάνουν τη διάρκεια των πτήσεων
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Αστέρας Τρίπολης
- Ο Ice Cube κέρδισε το βραβείο του «χειρότερου ηθοποιού»
- Μεντιλίμπαρ για Ελ Κααμπί: «Του έδωσε αυτοπεποίθηση η ανανέωση του συμβολαίου του»


