Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG GLE 63 Coupe 2020: Ισχυρή παρουσία

Mercedes-AMG GLE 63 Coupe 2020: Ισχυρή παρουσία

Η ισχυρότερη και δυναμικότερη έκφραση της νέας GLE με την σφραγίδα του Affalterbach συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξής δίνοντας μια γεύση από τον πληθωρικότερο από ποτέ χαρακτήρα της.

Φωτογραφίες: Automedia

Λίγες μόλις ημέρες μετά την εμφάνιση της «απλής» GLE Coupe στο πεδίο δοκιμών, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την ισχυρότερη ΑΜG εκδοχή της η οποία ακολουθώντας, την ατραπό της εξέλιξης, εκτός από τα νέα χαρακτηριστικά που θα αποκτήσει καθώς πρόκειται για νέα γενιά, προδιαγράφεται και ισχυρότερη από ποτέ.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η GLE 63 S Coupe όπως είναι η ταυτότητα του επίμαχου δοκιμαστικού πρωτότυπου που εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό, θα επωφεληθεί από το ίδιο μηχανικό σύνολο που εφοδιάζει την τετράθυρη Mercedes-AMG GT στην έκδοση S, δηλαδή από τον γνώριμο twin-turbo V8 των 4,0 λίτρων, ο οποίος στην συγκεκριμένη διαμόρφωση αποδίδει 639 ίππους.

Πέρα από την άφθονη ισχύ, τις προδιαγραφές της θα συμπληρώσουν όλοι οι τεχνολογικοί νεολογισμοί και βελτιώσεις που συνοδεύουν τη νέα, σημαντικά αναβαθμισμένη γενιά της ήδη γνωστής GLE και στις οποίες φυσικά θα προστεθεί το άγγιγμα του Affalterbach το οποίο θα φροντίσει οι ρυθμίσεις του πλαισίου, το σύστημα πέδησης, διεύθυνσης και τετρακίνησης να αρθούν στο ύψος των… 639 ίππων.

Σε ό,τι αφορά την εξωτερική εμφάνισή της κορυφαίας έκδοσης, ξεχωρίζουν η διαφορετική και πιο επιθετική μάσκα με τους μεγαλύτερους αεραγωγούς και την γνωστή κάθετη Panamericana γρίλια να κρύβονται κάτω από επιμελές καμουφλάζ ενώ στο πίσω τμήμα, διακρίνεται ένα μεγαλύτερο spoiler.

Πέρα από τις ορατές ή αόρατες πληροφορίες που προσφέρει η εμφάνιση της πανίσχυρης GLE 63 Coupe ως δοκιμαστικού πρωτότυπου, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τις συνήθειες της γερμανικής φίρμας δεν θα αποτελέσει την μοναδική AMG έκδοση, καθώς θα υπάρξει και η μικρότερης ισχύος GLE 53 η οποία αναμένεται να αξιοποιήσει τον V6 των 3,0 λίτρων σε εκδοχή ισχύος 435 ίππων.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι ο χρόνος έλευσης των AMG εκδόσεων της GLE Coupe με δεδομένο ότι ακόμα εκκρεμεί και η παρουσίαση της νέας γενιάς της η οποία σε κάθε περίπτωση θα πραγματοποιηθεί μέσα στην χρονιά. Ως εκ τούτου, η εμφάνιση των εκδόσεων με την σφραγίδα του Affalterbach τοποθετούνται στις αρχές του 2020.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024