Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυκλοφοριακό κομφούζιο για χάρη της Μέρκελ

Κυκλοφοριακό κομφούζιο για χάρη της Μέρκελ

Οι δρόμοι από τους οποίους περνάει η αυτοκινητοπομπή που τη συνοδεύει κλείνουν, ενώ προσβάσιμα δεν είναι τα μέρη στα οποία η γερμανίδα καγκελάριος μεταφέρεται

Με αρκετή δόση υπομονής θα πρέπει να οπλίζονται τόσο οι οδηγοί όσο και το επιβατικό κοινό της Αθήνας, καθώς λόγω της επίσκεψης της γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, ήδη από το μεσημέρι της Πέμπτης τούς περιμένει πολύωρη ταλαιπωρία.

Λόγω της μετακίνησης της κ. Μέρκελ, οι δρόμοι από τους οποίους περνάει η αυτοκινητοπομπή που τη συνοδεύει κλείνουν, ενώ προσβάσιμα δεν είναι τα μέρη στα οποία η γερμανίδα καγκελάριος μεταφέρεται.

Ενδεικτικό είναι ότι το βράδυ της Πέμπτης, κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε για αρκετά λεπτά στην κάθοδο της Λεωφόρου Συγγρού, καθώς η κ. Μέρκελ βρισκόταν την ίδια ώρα σε εστιατόριο του Πειραιά μαζί με τον έλληνα πρωθυπουργό.

Όσοι οδηγοί είχαν ως προορισμό τον Πειραιά, μετά από παρεμβάσεις της Τροχαίας, δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο, καθώς τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, έκδηλος ήταν ο εκνευρισμός των πολιτών, με πολλούς μάλιστα να στρέφονται με σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά της γερμανίδας καγκελαρίου.

«Καλώς ήρθατε κυρία Μέρκελ αλλά δεν υπάρχει ανάγκη για όλα αυτά» έγραψε ένας χρήστης του Twitter, δημοσιεύοντας βίντεο της αυτοκινητοπομπής που μετέφερε την καγκελάριο στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024