Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα για το «αντίο»

Δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα για το «αντίο»

Οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Τάσου Μπακασέτα θα παραμείνουν στην ίδια γραμμή και με τον ίδιο προορισμό, καθώς όπως αποδείχθηκε τα όσα ένωναν τις δύο πλευρές ήταν πολλά περισσότερα από εκείνα που είχε φανεί πως τους χωρίζουν.

Οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Τάσου Μπακασέτα θα παραμείνουν στην ίδια γραμμή και με τον ίδιο προορισμό, καθώς όπως αποδείχθηκε τα όσα ένωναν τις δύο πλευρές ήταν πολλά περισσότερα από εκείνα που είχε φανεί πως τους χωρίζουν. Ο διεθνής άσος αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανανεώσει και τυπικά το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, να επιστρέψει άμεσα στα αγωνιστικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη και να δώσει συνέχεια στην πορεία του με τα κιτρινόμαυρα. Που μέχρι και τα γεγονότα του Νοεμβρίου και της επίσκεψης του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, ήταν συνεχώς ανοδική.

Ο Μπακασέτας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε με την μεταγραφή του από τον Πανιώνιο στην ΑΕΚ, δείχνοντας πως είναι ένας παίκτης που όχι απλά μπορεί να αντέξει το βάρος του πρωταθλητισμού, αλλά να αποκτήσει και ρόλο πρωταγωνιστή. Όπως έκανε κατά την περυσινή σεζόν, αλλά και στο διάστημα που αγωνίστηκε φέτος. Εκεί όπου από «Μπακασέτας» έγινε… Μπακασέταρος, φτάνοντας με την αξία του και απόλυτα δικαιολογημένα, να θεωρείται παίκτης-«κλειδί» για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η περίπτωση του 25χρονου μεσοεπιθετικού δεν κρύβω πως ήταν η πρώτη που θα επέλεγα να κλείσει θετικά -αν ήταν στο χέρι μου- από τις τρεις που βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων το προηγούμενο διάστημα. Ο Μπακασέτας είναι ένας παίκτης που δείχνει να έχει ακόμα περαιτέρω περιθώρια εξέλιξης, είναι Έλληνας διεθνής, με μεταπωλητική αξία και αποδεδειγμένα με ηγετικές ικανότητες. Διαθέτει δηλαδή ένα «πακέτο» που η ΑΕΚ δεν είχε τον παραμικρό λόγο να αφήσει… έτσι, ειδικά από τη στιγμή που φάνηκε πως δεν απαιτούνταν και ιδιαίτερες υπερβάσεις ώστε να κρατήσει κοντά της.

Η θετική κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης λοιπόν, που δείχνει πως ήδη έχει δρομολογηθεί, αναμφίβολα βρίσκει κερδισμένη την Ένωση. Που ενδεχομένως χειρίστηκε κάπως βιαστικά και… άγαρμπα το ζήτημα του Μπακασέτα. Ο παίκτης δεν είχε απορρίψει άλλωστε την αρχική προσφορά που του είχε κατατεθεί, με την επιθυμία του για μια ελαφρώς ανεβασμένη οικονομικά πρόταση να φτάνει στα αυτιά της ΑΕΚ όχι από τον ίδιο, αλλά μέσω… φημών.

Το πιο σημαντικό είναι πως έστω και έτσι, ΑΕΚ και Μπακασέτας παίρνουν κατά τη φαινόμενα στην ορθή απόφαση. Με τον παίκτη να προσεγγίζει ξανά την ΑΕΚ και την ομάδα να τον αντιμετωπίζει και πάλι σαν… Τάσο. Όπως τον υποδέχθηκε πριν από 2,5 χρόνια, όταν με αποφασιστικές κινήσεις πίστεψε στον νεαρό τότε άσο, δίνοντάς του την ευκαιρία να κάνει το όνειρο που είχε από παιδί πραγματικότητα.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024