Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κλίβελαντ: «Ο Αταμάν ήθελε να πιέσει τους διαιτητές – Τους κερδίσαμε τρεις φορές φέτος»

Κλίβελαντ: «Ο Αταμάν ήθελε να πιέσει τους διαιτητές – Τους κερδίσαμε τρεις φορές φέτος»

Ο Αντόνιο Κλίβελαντ αναφέρθηκε στη σειρά με τον Παναθηναϊκό, ενώ απάντησε με… νόημα στον Εργκίν Αταμάν.

Οι δηλώσεις από τους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ συνεχίζονται, με τον Αντόνιο Κλίβελαντ να παίρνει σειρά και να αναφέρεται στα όσα έχει πει ο Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας ότι οι Ισραηλινοί έχουν κερδίσει ήδη τρία παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ στάθηκε στον χθεσινό αγώνα, αλλά και στον τραυματισμό του Γουέιντ Μπόλντγουιν που έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στις τάξεις των ισραηλινών.

Οι δηλώσεις του Αντόνιο Κλίβελαντ: 

«Ο Αταμάν ήθελε να βάλει πίεση στους διαιτητές. Δεν πιστεύω πως έπαιξε κάποιο ρόλο στο αποτέλεσμα, ούτε όμως νομίζω πως χάσαμε από τη διαιτησία. Εμείς δεν ασχολούμαστε με τη διαιτησία και τις διαμαρτυρίες, απλώς θέλουμε να παίξουμε μπάσκετ. Ο Κάτας δεν θα συμπεριφερόταν ποτέ έτσι.

Για την ατάκα του Αταμάν: «Όλη η Ευρώπη είδε τη διαφορά του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στην κανονική περίοδο. Τους κερδίσαμε τρεις φορές ήδη φέτος. Τι έχει να πει η Ευρώπη γι’ αυτό;».

Για τον χθεσινό αγώνα: «Παλέψαμε και δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο. Νομίζω ότι πολλά κρίθηκαν στους οκτώ πόντους που πέτυχε ο Παναθηναϊκός σε μια κατοχή στη δεύτερη περίοδο Τώρα έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε τη σειρά στο Βελιγράδι και αυτός είναι ο στόχος μας. Νιώθουμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση και μπορούμε να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για τον Γουέιντ Μπόλντγουιν: «Είναι σπουδαίος παίκτης, ένας από τους καλύτερους και έχουμε πίστη σε αυτόν, όπως και στην ομάδα μας. Αν επιστρέψει θα είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά ακόμη κι αν δεν γυρίσει θα είμαστε εντάξει. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θα είμαστε έτοιμοι την Τρίτη».

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024