Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Κλείνει άμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μουρίνιο»

«Κλείνει άμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μουρίνιο»

Δημοσιεύματα από την Ισπανία και την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραπαίει και με τον Σαντιάγο Σολάρι στον πάγκο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ καλείται να αναλάβει δράση για να σώσει τη χρονιά και ο ελεύθερος στην αγορά Ζοσέ Μουρίνιο (μετά τη λύση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) μοιάζει ως η ενδεδειγμένη λύση.

Ο ισχυρός άνδρας της βασίλισσας πιστεύει πως ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αυτός που μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα και λέγεται πως έχει έρθει ήδη σε επαφές μαζί του.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης ότι θα επέστρεφε στην ομάδα μόνο αν του κάνουν δυο μεταγραφές όπως ακούστηκε χθες, ενώ πλέον τα ισπανικά και τα πορτογαλικά μέσα κάνουν λόγο για συμφωνία και μάλιστα άμεσα. Το οικονομικό δεν θα είναι πρόβλημα σύμφωνα με δημοσιεύματα και το μόνο που μένει είναι να αποχωρήσει ο Σολάρι επίσημα, αλλά και ο Πέρεθ να κάνει τα δύο χατίρια του Μουρίνιο.

Ο Special One θέλει επιθετικό και αμυντικό στη βασίλισσα και πιο συγκεκριμένα τους Ικάρντι και Σκρίνιαρ από την Ίντερ. Ο μόνος λόγος που δεν έχει συμφωνήσει ακόμα είναι να πάρει τις εγγυήσεις που θέλει από τον Πέρεθ, κάτι που όπως αναφέρουν από την Ιβηρική Χερσόνησο θα γίνει σύντομα.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024