Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την Παρασκευή η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου

Την Παρασκευή η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον υπουργό Άμυνας και του ζήτησε να συναντηθούν την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες προκειμένου να μην επισκιαστεί η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα

Την Παρασκευή αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου, κατά την οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί το διαζύγιο των δύο κυβερνητικών εταίρων πυροδοτώντας ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Η αντίδραση των ΑΝΕΛ στην Συμφωνία των Πρεσπών η οποία αναμένεται να έλθει στην ελληνική Βουλή μετά την ολοκλήρωση της κύρωσής της στα Σκόπια, καθιστά επιτακτική την αποχώρηση Π. Καμμένου και όσων στελεχών του κόμματός του τον ακολουθήσουν από την κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον υπουργό Άμυνας και του ζήτησε να συναντηθούν την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες προκειμένου να μην επισκιαστεί η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα. Η είδηση έγινε γνωστή από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο οποίος ακύρωσε προγραμματισμένη για την Τρίτη τηλεοπτική συνέντευξη, ζητώντας να γίνει την Παρασκευή.

Σήμερα, στις 10 π.μ. πρόκειται να γίνει η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, κατά την οποία ενδέχεται να ανακοινωθεί η αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024