ΗΠΑ : Παρατείνεται έως την ερχόμενη εβδομάδα το λουκέτο στις υπηρεσίες
Απέτυχαν εκ νέου την Πέμπτη οι διαπραγματεύσεις Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων για να δοθεί τέλος στην αναστολή λειτουργίας υπηρεσιών του ομοσπονδιακού κράτους, η οποία θα παραταθεί τουλάχιστον μέχρι την άλλη εβδομάδα.
Επειτα από ολιγόλεπτη συνεδρίαση, η Γερουσία αποφάσισε ομόφωνα να διακόψει τις εργασίες της μέχρι τη Δευτέρα 10:00, τοπική ώρα (17:00 ώρα Ελλάδας) και να επανέλθει στην εξέταση του νόμου περί του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου από τις 16:00 τοπική ώρα (23:00 ώρα Ελλάδας).
Το αδιέξοδο που έχει προκαλέσει η χρηματοδότηση του τείχους που θέλει ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ να εγερθεί στα νότια σύνορα της χώρας του με το Μεξικό, έχει οδηγήσει σε μερική παράλυση το ομοσπονδιακό κράτος επί 6 μέρες.
- Γιατί η πολυτέλεια χάνει τη δυναμική της – Τι φέρνει το 2026
- Σεισμός 7 Ρίχτερ στα σύνορα Καναδά – ΗΠΑ κοντά στην Αλάσκα
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Ο Ρίτσαρντ Γκιρ ήταν αποκλεισμένος από τα Όσκαρ για 20 χρόνια λόγω πολιτικής δήλωσης, αλλά «δεν το πήρε προσωπικά»
- Οι «φούσκες» της Wall Street φαίνονται στο Google
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ








