Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαλέλης: Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν - Συνεργασίες θα καθορίσει ο λαός

Μαλέλης: Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν – Συνεργασίες θα καθορίσει ο λαός

Με μια ανάρτησή του στο Twitter, όπου ουσιαστικά «δείχνει» τον Νίκο Παππά, ο οποίος έσπευσε να καλωσορίσει τις δηλώσεις του περί μη συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ αναφέρει πως «κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν» και συνέχισε πως: «το ότι είναι νεοφιλελευθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί»

Διευκρινήσεις σχετικά με τις δηλώσεις του το πρωί της Παρασκευής, οι οποίες προκάλεσαν αναστάτωση, έδωσε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Με μια ανάρτησή του στο Twitter, όπου ουσιαστικά «δείχνει» τον Νίκο Παππά, ο οποίος έσπευσε να καλωσορίσει τις δηλώσεις του περί μη συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ αναφέρει πως «κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν» και συνέχισε πως: «το ότι είναι νεοφιλελευθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί».

«Η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγης. Η πόλωση που καλλιεργούν Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο» έγραψε ο κ. Μαλέλης.

Και συνέχισε σε νέα ανάρτηση: «Τις συνεργασίες θα τις καθορίσει ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του. Τέλος σε αυτή τη συζήτηση που καλλιεργούν τα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που αγωνιούν μόνο για τα ποσοστά τους. Και όχι για την υπέρβαση της κρίσης».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη περί μη συνεργασίας με μια κυβέρνηση Μητσοτάκη, έκλεισε το μάτι στην Κεντροαριστερή παράταξη για μία προοδευτική συμμαχία.

Ενώ την ίδια ώρα και ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, έσπευδε να διευκρινίσει πως «ο δικός μας αγώνας είναι να ανατρέψουμε το σκηνικό του διχαστικού διπόλου ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ που θα οδηγήσει τη χώρα και τους πολίτες σε νέα αδιέξοδα».

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024