Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρηστίδης για Μαλέλη : Το ΚΙΝΑΛ δεν χωράει στα δήθεν μέτωπα του δίπολου ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Χρηστίδης για Μαλέλη : Το ΚΙΝΑΛ δεν χωράει στα δήθεν μέτωπα του δίπολου ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Διευκρινίσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος μετά τις δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη

Σε μια διευκρινιστική ανακοίνωση, μετά τη δήλωση του Σταμάτη Μαλέλη που προκάλεσε αίσθηση, προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι «ο δικός μας αγώνας είναι να ανατρέψουμε το σκηνικό του διχαστικού διπόλου ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ που θα οδηγήσει τη χώρα και τους πολίτες σε νέα αδιέξοδα». Και πρόσθεσε ότι «η σύγχρονη Κεντροαριστερά δεν χωράει στα δήθεν μέτωπα που επιχειρούν να την εντάξουν. Ούτε σε μέτωπα δήθεν προοδευτικά με το ΣΥΡΙΖΑ που τίποτα προοδευτικό δεν έχει να επιδείξει ούτε ως αντιπολίτευση, ούτε ως κυβέρνηση αλλά ούτε και σε μέτωπα δήθεν συστημικής κανονικότητας με τη ΝΔ που κάθε μέρα και περισσότερο επιβεβαιώνει πόσο βαθιά συντηρητική παραμένει».

Επισήμανε ότι για το ΚΙΝΑΛ δεν είναι αυτοσκοπός η συμμετοχή του σε μια κυβέρνηση και σημείωσε ότι οι πολίτες «με την ετυμηγορία τους θα μας κατατάξουν, θα δώσουν εντολές και θα καθορίσουν τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα για τη διακυβέρνηση της χώρας».

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7, o Σταμάτης Μαλέλης επισήμανε: «Δεν θα φοβηθούμε να πάμε σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική ακόμη και αν δεν έχει αυτοδυναμία η ΝΔ, δεν θα συνεργαστούμε με μια κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη που θα φέρει τον όλεθρο. Θέλουμε προοδευτική διακυβέρνηση. Εάν δεν μπορούμε να προωθήσουμε τη δική μας ατζέντα, δεν έχει νόημα για εμάς οποιαδήποτε κυβερνητική συνεργασία».

Παράλληλα σημείωσε ότι στόχος του Κινήματος θα πρέπει να είναι διψήφιο ποσοστό στις εθνικές εκλογές και πως το 6% ή 7% θα πρέπει να προβληματίσει.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024