Στρέλνιεκς: «Ίσως έπρεπε να χάσουμε για να μείνουν τα πόδια στο έδαφος»
Ο Γιάνις Στρέλνιεκς εξήγησε πώς μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά η ήττα του Ολυμπιακού από τη Νταρουσάφακα στην Τουρκία (79-75)
Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στον αγώνα με την Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη και γνώρισε την ήττα με 79-75 στην 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Ο διασωθείς Γιάνις Στρέλνιεκς (15 πόντοι) μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Τούρκοι ήταν πιο σκληροί από τους Ερυθρόλευκους και στάθηκε στα πολλά λάθη που έκαναν οι Πειραιώτες.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το αποψινό παιχνίδι πρέπει να λειτουργήσει ως μάθημα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. «Ίσως έπρεπε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι, για να μείνουν τα πόδια μας στο έδαφος και να πάρουμε πράγματα ακόμα και από αυτό το παιχνίδι», τόνισε μεταξύ άλλων ο Λετονός.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Έπαιξαν πιο σκληρά από εμάς και αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Έπαιξε πολύ καλά η Νταρουσάφακα. Ξέραμε ότι είναι σκληρή ομάδα, αλλά δεν το είχε δείξει μέχρι τώρα. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε τα στατιστικά. Τον τελευταίο καιρό η Νταρουσάφακα παίζει πιο καλά. Εμείς πρέπει να πάρουμε μαθήματα και να κερδίσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι.
Τους επιτρέψαμε να παίξουν έτσι όπως ήθελαν. Έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό. Ήταν πιο σκληρή ομάδα από εμάς. Στο ανοιχτό γήπεδο ήταν καλύτεροι από εμάς. Είχαμε κάποιες κακές επιλογές. Βιαστήκαμε στην επίθεση. Ίσως έπρεπε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι, για να μείνουν τα πόδια μας στο έδαφος και να πάρουμε πράγματα ακόμα και από αυτό το παιχνίδι.
Δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον Παναθηναϊκό. Έχουμε το πρωτάθλημα του ελληνικού πρωταθλήματος μπροστά μας και μετά θα σκεφτούμε την αναμέτρηση της Euroleague».
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)

























































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442