Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε κρίση η Μίλαν, 0-0 με Φροζινόνε

Σε κρίση η Μίλαν, 0-0 με Φροζινόνε

Η Φροζινόνε αποδείχθηκε σκληρό καρύδι για την Μίλαν (0-0) που έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι

Άλλους δυο βαθμούς πέταξε η Μίλαν στην προσπάθεια που κάνει για την κατάληψη της τέταρτης θέσης στο ιταλικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο παρουσιάστηκε άκεφη και χωρίς ιδέες επιθετικά, με αποτέλεσμα να κολλήσει στο 0-0 με την Φροζινόνε, η οποία πήρε έναν βαθμό στον αγώνα που κάνει για την σωτηρία της. Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που οι ροσονέρι δεν καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη εντός των συνόρων.

Ένας από τους πιο βασικούς στόχους της Μίλαν αυτήν την φετινή χρονιά για την Μίλαν ήταν η είσοδος της στην τετράδα, ωστόσο με αυτές τις εμφανίσεις δεν μπορεί να λογιστεί ρεαλιστικός αυτός ο σκοπός. Οι ροσονέρι είχαν πολύ κακή εικόνα κόντρα στην προτελευταία Φροζινόνε, με αποτέλεσμα να μην πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μόνο στα πρώρα 20 λεπτά η Μίλαν μπήκε αποφασισμένη για να πάρει την νίκη. Μόλις στο 3΄ ο Κουτρόνε από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 18΄ ο Καστιγιέχο ο είχε δοκάρι. Οι γηπεδούχοι είδαν τον Τσιάνι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα αλλά ο διαιτητής κατόπιν χρήσης VAR ακύρωσε το γκολ. Η απόφαση ήταν σωστή γιατί η φάση προήλθε από φάουλ στον Τσαλχάνογλου.

Στο δεύτερο μέρος η Μίλαν δεν μπόρεσε να απειλήσει και έτσι ήρθε φυσιολογικά το 0-0.

Φροζινόνε: Σπορτιέλο, Αριαούντο (76′ Σαλαμόν), Κράιντς, Γκολντανίγκα, Κρισετίγκ, Μαϊέλο, Τσίμπσαχ, Μπεγκέτο, Τζιλιόνε (74′ Ζαμπράνο), Τσιάνο, Πιναμόντι (80′ Τσιοφάνι)

Μίλαν: Ντοναρούμα, Μουσάκιο, Ροντρίγκεζ, Ρομανιόλι, Καλάμπρια (74′ Κόντι),Τσαλχάνογλου, Μπακαγιόκο, Κατιγιέχο (74′ Λασάλτ), Κεσί, Ιγουαΐν, Κουτρόνε

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024