Το «Μακεδονία Ξακουστή» στο γήπεδο των Σέλτικς για τον Αντετοκούνμπο
Μια μοναδική στιγμή σημειώθηκε στο ημίχρονο του αγώνα των Σέλτικς με τους Μπακς στη Βοστώνη για χάρη του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Μια μοναδική στιγμή σημειώθηκε στο ημίχρονο του αγώνα των Σέλτικς με τους Μπακς στη Βοστώνη για χάρη του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Στο ημίχρονο του παιχνιδιού που έληξε με νίκη των Μπακς με 120-107, στο παρκέ του γηπέδου των Σέλτικς εμφανίστηκε μια χορευτική ομάδα Ελλήνων ομογενών η οποία χόρεψε το «Μακεδονία Ξακουστή», με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.
Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, τα «ελάφια», με τον Έλληνα σούπερ-σταρ να έχει 30 πόντους (7/10δ., 1/3τρ., 13/17β.), 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κοψίματα αλλά και 4 λάθη, κατάφεραν να ανέβουν στο 22-9 και να τρελαίνουν με το σερί τους το NBA.
Οι γηπεδούχοι, βέβαια, είχαν αρκετές απουσίες, με τον Μπράουν να είναι ο πρώτος σκόρερ με 21 πόντους, και με την ήττα τους υποχώρησαν στο 18-13.
- Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]
- Η Συρία καταδικάζει την «τρομοκρατική» επίθεση με θύματα Αμερικανούς στρατιώτες
- ΟΗΕ: Έξι κυανόκρανοι νεκροί σε επίθεση στο Σουδάν
- Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Γλίτωσε την γκέλα και πήγε στο +5
- Δωρεάν διέλευση από τα διόδια – Ποιοι έχουν αυτό το δικαίωμα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]
