Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.
Την ώρα που η οικογένεια του θύματος έχει ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο κατηγορουμένων, εξετάζοντας την πιθανότητα να εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση, το φως της δημοσιότητας βλέπουν σήμερα εξελίξεις γύρω από τις τελευταίες τηλεφωνικές επικοινωνίες της άτυχης κοπέλας.
Σύμφωνα τον τηλεοπτικό σταθμό Star, οι εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό της άτυχης φοιτήτριας, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δείχνουν πως μέχρι την ημέρα της δολοφονίας της, στις 27 Νοεμβρίου, μιλούσε κυρίως με την καλύτερή της φίλη.
Από τις 28 και μετά οι δικοί της την αναζητούν.
Στις 30 του μηνός, εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και την κολλητή της, ενώ την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη, η οποία, συμπτωματικά, μένει στην ίδια οδό με τον έλληνα κατηγορούμενο.
Υπενθυμίζεται πως το κινητό της 21χρονης φοιτήτριας μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί.
Την ίδια στιγμή, οι καθαρές τοξικολογικές της κοπέλας καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι στην κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους, είχαν πει πως είχαν καταναλώσει αλκοόλ και οι τρεις.
Το ποσοστό αλκοόλ που ανιχνεύτηκε στο αίμα της 21χρονης είναι μόλις 0.15 γραμμάρια ανά λίτρο, ποσοστό που δεν αντιστοιχεί ούτε σε ένα ποτήρι κρασί.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).