Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche 718 Boxster T & Cayman T: Nέες... παραδόσεις

Porsche 718 Boxster T & Cayman T: Nέες… παραδόσεις

Ακολουθώντας το παράδειγμα της 911, οι μικρές Porsche αποκτούν εκδόσεις Τ οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα μια πιο σκληροπυρηνική και παραδοσιακή εμπειρία.

Η γερμανική φίρμα αποκάλυψε δύο νέες σκληροπυρηνικές εκδόσεις των μικρότερων μοντέλων της οι οποίες σηματοδοτούνται από το γράμμα Τ και απευθύνονται στους λάτρεις μιας πιο παραδοσιακής αντίληψης για την αυτοκίνηση.

Υπό ακριβώς αυτό το σκεπτικό οι εκδόσεις T οι οποίες εφοδιάζονται με δίλιτρο κινητήρα 300 ίππων, θα προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τους, τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το γνωστό PDK διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων.

Παράλληλα, οι Boxster T και Cayman T επωφελούνται από μία επιπλέον σπορ προσανατολισμού ρύθμιση στο σύστημα PASM η οποία μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά περίπου 2,5 εκατοστά ενώ στο βασικό εξοπλισμό τους ανήκουν επίσης το πακέτο Sport Chrono και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πίσω διαφορικό.

Για όσους επιλέξουν το μηχανικό κιβώτιο, ο επιλογέας ταχυτήτων είναι κατά τι κοντύτερος συντείνοντας σε μια πιο σπορ εικόνα.

Επιπλέον των παραπάνω οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες τους θα μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά επιλογών που σύμφωνα με την Porsche, αποσκοπούν σε μια πιο «παραδοσιακή» εμπειρία, μεταξύ των οποίων και η δυνατότητα αφαίρεσης της κεντρικής οθόνης του infotainment.

Στο ίδιο μήκος κύματος, οι χειρολαβές είναι υφασμάτινες ενώ τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα προσφέρουν μόνο δύο δυνατότητες ρύθμισης. Παρά τις προσπάθειες μείωσης βάρους, τα όποια οφέλη έχουν προκύψει έχουν αντισταθμιστεί από την προσθήκη ενός νέου φίλτρου μικροσωματιδίων, κατ΄επέκταση, τόσο το βάρος όσο και τα μεγέθη επιδόσεων μένουν απαράλλακτα σε σχέση με τις μέχρι σήμερα γνωστές αντίστοιχες εκδόσεις των δύο μοντέλων.

Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση οι εκδόσεις Τ ξεχωρίζουν από τους τροχούς των 20 ιντσών με τις γρι τιτανίου ζάντες, τις ανασχεδιασμένες απολήξεις της εξάτμισης, τα σκούρα καλύμματα για τους καθρέφτες αλλά και το λογότυπο της έκδοσης που αφθονεί στο εσωτερικό και φυσικά κοσμεί το πίσω τμήμα. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά συγκαταλέγονται επίσης δύο νέες αποχρώσεις Lava Orange και Miami Βlue ενώ την εικόνα συμπληρώνουν το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα για τις επιφάνειες του εσωτερικού.

Οι 718 Cayman T και 718 Boxster T είναι ήδη διαθέσιμες προς παραγγελία στη Γερμανία όπου ξεκινούν από τις 63.047 και 65.070 ευρώ αντίστοιχα.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024