Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απέδρασε ένας εκ των δραστών της αιματηρής ληστείας των ΕΛΤΑ στα Βίλια

Απέδρασε ένας εκ των δραστών της αιματηρής ληστείας των ΕΛΤΑ στα Βίλια

Η απόδραση έγινε στις 4:20 τα ξημερώματα της Τρίτης από τα κρατητήρια της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Δυτικής Αττικής στα Λιόσια, όπου κρατείτο

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. μετά την απόδραση ενός εκ των τριών κακοποιών που διέπραξαν την ληστεία στα ΕΛΤΑ στα Βίλια στις 27 Νοεμβρίου. Η απόδραση έγινε στις 4:20 τα ξημερώματα της Τρίτης από τα κρατητήρια της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Δυτικής Αττικής στα Λιόσια, όπου κρατείτο.

Πρόκειται για έναν 40χρονο Αλβανό ο οποίος είχε συλληφθεί μετά από ένοπλη συμπλοκή. Ο 40χρονος είχε μεταφερθεί τότε στο Τζάννειο νοσοκομείο και μετά τη νοσηλεία του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που διέταξε την προφυλάκισή του. Για τον λόγο αυτό κρατούνταν στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής προκειμένου να μεταχθεί στις φυλακές Λάρισας.

Η απόδρασή του έγινε αντιληπτή σήμερα στις 4:30 τα ξημερώματα από τον σκοπό των κρατητηρίων και σήμανε συναγερμός. Ο κρατούμενος – άγνωστο πώς – έκοψε τα κάγκελα στο παράθυρο του κρατητηρίου από την πίσω πλευρά της Ασφάλειας και διέφυγε. Για την υπόθεση γίνεται προανάκριση προκειμένου να καταλογισθούν ευθύνες στους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία ενώ αναμένεται να διαταχθεί και ένορκη διοικητική εξέταση. Υπενθυμίζεται ότι για τη ληστεία συνελήφθησαν επίσης ακόμη ένας άνδρας και μία γυναίκα που κρατούνται.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024