Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργιάδης : Αλέξης Τσίπρας, ο άνθρωπος που λέει ψέματα ταχύτερα κι από την σκιά του

Γεωργιάδης : Αλέξης Τσίπρας, ο άνθρωπος που λέει ψέματα ταχύτερα κι από την σκιά του

«Το σκάνδαλο Novartis επινοήθηκε από τα χαλκεία του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο και μόνο για να διασπάσει τη ΝΔ. Με το Μακεδονικό ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης επιχείρησε να μας διασπάσουν. Τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να συσπειρωθεί η ΝΔ και να διασπαστούν οι ΑΝΕΛ», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Τα χρόνια που μεσολάβησαν από τον Σεπτέμβριο του 2015 δεν έχουμε κάνει και λίγα σαν παράταξη. Τότε πολλοί πίστευαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έμενε πρωθυπουργός για οκταετία και ότι η δική μας παράταξη θα διασπαστεί. Σήμερα και μετά από μία εκλογή από τη βάση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στις δημοσκοπήσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται σε όλους τους δείκτες και η ΝΔ όχι μόνο δεν διασπάστηκε, αλλά προηγείται στην παράσταση νίκης με 50 μονάδες. Τους διαψεύσατε όλους κύριε πρόεδρε», είπε με νόημα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ο οποίος ανέφερε τις δύο μεγάλες παγίδες που «προσπάθησε να στήσει στη ΝΔ ο Αλ. Τσίπρας.

«Πρώτον το σκάνδαλο Novartis, το οποίο επινοήθηκε από τα χαλκεία του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο και μόνο για να διασπάσει τη ΝΔ. Το δεύτερο είναι το Μακεδονικό με το οποίο οποίο επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να διασπάσει τη ΝΔ. Τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να συσπειρωθεί η ΝΔ και να διασπαστούν οι ΑΝΕΛ», είπε ο Άδ. Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος προσωπικά στον Αλ. Τσίπρα ο κ. Γεωργιάδης τον χαρακτήρισε ως έναν άνθρωπο ο οποίος «μπορεί να λέει ψέματα ταχύτερα από την σκιά του». Και συνέχισε εξηγώντας: «Είπε από το βήμα της Βουλής ότι δεν τον φυλάνε κλούβες των ΜΑΤ… Από τότε, όλος ο ρωμαϊκός στρατός να υπήρχε σε κλούβες, δεν θα έφθανε για να φυλάξει αυτόν τον άνθρωπο».

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην εξαγγελία του για παροχή ποσού 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα, ως την σημαντικότερη που ακούστηκε στο Συνέδριο.

«Η διαφορά μας με την Αριστερά είναι ότι εμείς πιστεύουμε στο έθνος και θέλουμε το έθνος των Ελλήνων που υπάρχει 2000 χρόνια να συνεχίσει και στο μέλλον. Η Αριστερά νομίζει ότι το δημογραφικό θα ληφθεί με την είσοδο των μεταναστών. Όμως η Ελλάδα δεν είναι πληθυσμός, είναι έθνος, είναι λαός με ιστορία και θα τον υπερασπιστούμε», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δίνοντας έμφαση στην θρησκευτική ταυτότητα των Ελλήνων με την φράση «είμαστε Χριστιανοί και δεν το κρύβουμε».

«Γιατί ο κ. Τσίπρας έκανε τα πάντα για να υποθηκεύσει το μέλλον μας», συμπλήρωσε. «Δικό μας χρέος είναι χωρίς γκρίνιες και προτάσσοντας το εμείς και την παράταξη να δώσουμε τον αγώνα των εκλογών που έρχονται για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, με μια κυβέρνηση μεταρρυθμιστική και ευρωπαϊκή που θα μπορέσει να δώσει στη χώρα αυτό που χρειάζεται». Απευθυνόμενος στον Κ. Μητσοτάκη είπε με νόημα: «Αν εσείς αποτύχετε, η Ελλάδα θα έχει αποτύχει».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην επίμαχη εκπομπή της ΕΡΤ «Ιστορικοί περίπατοι» με θέμα την Μάχη της Αθήνας κατά τα Δεκεμβριανά του 1944.

«Αναφέρθηκε ο Αντώνης Σαμαράς σε αυτή την ανεκδιήγητη εκπομπή της ΕΡΤ », είπε ο Αδ. Γεωργιάδης.  «Δεν θα με ενοχλούσε, αν υπήρχε ο αντίλογος. Αλλά μια ολόκληρη εκπομπή επί μιάμιση ώρα θρηνούσε γιατί έχασαν το 1944 στον εμφύλιο οι κομμουνιστές! Εμείς δεν θα ξεχάσουμε την ιστορία μας. Δεν θα ξεχάσουμε ποιοι έκαναν τις ορθές επιλογές, ποιοι έδωσαν αγώνα και το αίμα τους για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι», πρόσθεσε καταχειροκροτούμενος από τους συνέδρους.

Η ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη στο 12ο Συνέδριο Νέας Δημοκρατίας

🗓 16 Δεκεμβρίου 2018Η ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη στο 12ο Συνέδριο Νέας Δημοκρατίας… Live! __________🎥 Το Live Streaming παρέχεται με την υποστήριξη της Streamia (www.streamia.gr).

Δημοσιεύτηκε από Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis στις Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024