Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης : Κύριε Τσίπρα δεν σώσατε καμία Μακεδονία

Μητσοτάκης : Κύριε Τσίπρα δεν σώσατε καμία Μακεδονία

«Κύριε Τσίπρα, δεν σώσατε καμία Μακεδονία. Το μόνο που κάνατε είναι να δώσετε Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα στους γείτονες μας.  Είπατε ναι εκεί που όλοι οι άλλοι είχαν το σθένος να πουν όχι. Σταματήστε να προσβάλλετε τους Μακεδόνες και όλους τους Έλληνες τόνισε ο κ. Μητσοτάκης

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό για την Συμφωνία των Πρεσπών άσκησε κατά τη δευτερολογία του στο συνέδριο της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο κ. Τσίπρας παραμένει αδιόρθωτος. Και καθώς βλέπει το φάσμα της ήττας να πλανάται πάνω από το Μαξίμου γίνεται ολοένα και πιο νευρικός.  Δεν θα ασχοληθώ, ωστόσο, περισσότερο με τα νέα παραμύθια του. Θα τον αφήσω να βυθιστεί στον ίδιο του τον βάλτο. Γιατί τα Μυστικά του Βάλτου της Πηνελόπης Δέλτα αμφιβάλλω αν τα γνωρίζει…

Αν συγκινήθηκε ποτέ, όπως τόσα ελληνόπουλα, κλείνοντας αυτό το βιβλίο. Αν ήταν λίγο πιο εξοικειωμένος με την ιστορία της πατρίδας μας, με τους αγώνες που έκαναν την Μακεδονία ελληνική και την Ελλάδα αυτή που είναι σήμερα, δεν θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη να μας πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσωσε την Μακεδονία», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Κύριε Τσίπρα, δεν σώσατε καμία Μακεδονία. Το μόνο που κάνατε είναι να δώσετε Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα στους γείτονες μας.  Είπατε ναι εκεί που όλοι οι άλλοι είχαν το σθένος να πουν όχι. Και βάλατε την μεγάλη πλειονότητα της κοινωνίας απέναντί σας για να εξασφαλίσετε κάποια ψήγματα από τη ρημαγμένη αξιοπιστία σας. Σταματήστε να προσβάλλετε τους Μακεδόνες και όλους τους Έλληνες.  Σταματήστε να χαρακτηρίζετε ακροδεξιό και εθνικιστή όποιον διαφωνεί με την πολιτική σας», είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ο κ. Μητσοτάκης.

«Θα ξαναπώ ότι η Ν.Δ στέκεται απέναντι στην εθνική υποχώρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Και θα ζητήσω από κάθε συμπολίτη μας να κρατήσει ψηλά το εθνικό του φρόνημα, αλλά με δημοκρατική ευθύνη και ωριμότητα. Μόνο που η συμφωνία των Πρεσπών είναι ο τελευταίος κρίκος μιας αλυσίδας ντροπής που κρατάει τέσσερα χρόνια».

Ο Kyriakos Mitsotakis στο βήμα για την κεντρική του ομιλία στο 12ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας! Δείτε Live !

Δημοσιεύτηκε από in.gr στις Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

Ζωντανά η ομιλία μου στο κλείσιμο των εργασιών του 12ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. #Ελλάδα_μπορούμε

Δημοσιεύτηκε από Kyriakos Mitsotakis στις Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024