Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το... διαζύγιο φαίνεται αναπόφευκτο

Το… διαζύγιο φαίνεται αναπόφευκτο

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο κυβερνητικός σχηματισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρίσκεται στο τέλος του ή στην καλύτερη περίπτωση σε αποσύνθεση

Yπάρχουν πολλές ενδείξεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο κυβερνητικός σχηματισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρίσκεται στο τέλος του ή στην καλύτερη περίπτωση σε αποσύνθεση. Εκείνο που απομένει είναι να καθοριστεί η ημερομηνία λήξεως. Βασική αιτία βεβαίως είναι η ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών και όχι μόνον. Μαθαίνω ότι όσο καλές κι αν θέλει κυρίως ο Πάνος Καμμένος  να εμφανίζει τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, στην πραγματικότητα (και για τους γνωρίζοντες) δεν είναι έτσι.

Ο κ. Καμμένος για παράδειγμα είχε εκνευριστεί, όπως μου αποκάλυψαν οι ίδιοι οι συνεργάτες του, όταν άκουγε τον Πρωθυπουργό (στην επεισοδιακή συζήτηση στη Βουλή) να ομιλεί συνεχώς για τη συμφωνία των Πρεσπών και να την υπερασπίζεται με πάθος (και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να τον χειροκροτούν από τα έδρανα) χωρίς καν να αναφέρει τις ενστάσεις που είχε ο υπουργός Αμυνας.

Αυτή ήταν η αιτία που ο κ. Καμμένος λίγες ημέρες αργότερα, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, επανέλαβε τις απειλές του για παραίτηση από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και απόσυρσης των υπουργών του από την κυβέρνηση.

Μάλιστα ο συγκυβερνήτης του κ. Τσίπρα (που κάποτε τον αποκαλούσε… «αδελφό» και ταξίδευαν μαζί με στρατιωτικά ελικόπτερα, φρεγάτες και μαχητικά αεροσκάφη, γευμάτιζαν μαζί στο σπίτι του κ. Καμμένου ή στη Λέσχη Αξιωματικών) μπερδεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση με τις δηλώσεις του, αφού από τη μία απειλεί να παραιτηθεί στις 15 Ιανουαρίου στην περίπτωση που περάσει η συμφωνία των Πρεσπών από την πΓΔΜ και από την άλλη τα μαζεύει και υποστηρίζει πως θα φύγει από την κυβέρνηση αν και όταν έρθει η συμφωνία στην ελληνική Βουλή.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024