Η ΑΕΚ το 2008 η τελευταία που νικούσε 3-0 στο ημίχρονο στην Τούμπα
Σχεδόν δέκα χρόνια μετά το ματς με την ΑΕΚ για την Superleague, τη σεζόν 2007-2008, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 0-3 στην έδρα του, από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
Άσχημη βραδιά η χθεσινή για τον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε (1-3) από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Το 3-0 υπέρ των Λευκορώσων εκμηδένισε τις όποιες ελπίδες του Δικεφάλου για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
Κάτι αντίστοιχο, όσον αφορά το σκορ, είχαν να βιώσουν στην Τούμπα από τη σεζόν 2007-2008, όπου η ΑΕΚ προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο χάρη σε γκολ των Παπασταθόπουλου (20′), Μπλάνκο (23′) και Λυμπερόπουλου (25′) με την ομάδα του Φενάντο Σάντος να δέχεται και τέταρτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τον Μοχάμεντ Καλόν για το τελικό 4-0.
- ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-0: Χωρίς νικητή το ντέρμπι στην Τούμπα
- Παναθηναϊκός: 8 νίκες σε 17 παιχνίδια μέσα στο 2026
- Αν μοιάζεις με την Carrie και δηλώνεις ερωτευμένη με έναν εκκεντρικό άνδρα σαν τον Mr. Big σου έχουμε άσχημα νέα
- ΗΠΑ: Αναχαίτισαν πετρελαιοφόρο στον Ινδικό Ωκεανό που είχε διαφύγει του αποκλεισμού στην Καραϊβική
- Θρίλερ με νεκρή γυναίκα σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
- Άρσεναλ – Γουίγκαν 4-0: «Πάρτι» και πρόκριση στους «16» του FA Cup για τους Κανονιέρηδες

