Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέος «πόλεμος» Κοτζιά - Καμμένου για τη συμφωνία των Πρεσπών

Νέος «πόλεμος» Κοτζιά – Καμμένου για τη συμφωνία των Πρεσπών

Πράττω: «Καλούμε τον Υπουργό Εξωτερικών και πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να αποδοκιμάσει, άμεσα και δημόσια, τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ για τη συκοφαντική δήλωση του, χθες, στη Βουλή των Ελλήνων, περί »πιθανής ύπαρξης μυστικής συμφωνίας Κοτζιά-Ζαεφ».

Νέος πόλεμος μεταξύ Νίκου Κοτζιά και Πάνου Καμμένου ξέσπασε μετά τις υπόνοιες χθες του υπουργού Αμυνας για συμφωνία με την ΠΓΔΜ «κάτω από το τραπέζι. Σε ανακοίνωσή της η κίνηση ιδεών και δράσης ΠΡΑΤΤΩ, καλεί τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών Αλέξη Τσίπρα, «να αποδοκιμάσει, άμεσα και δημόσια», όπως αναφέρει, «τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ για τη συκοφαντική δήλωσή του, χθες, στη Βουλή των Ελλήνων, περί πιθανής ύπαρξης μυστικής συμφωνίας Κοτζιά-Ζάεφ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Καλούμε τον Υπουργό Εξωτερικών και πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να αποδοκιμάσει, άμεσα και δημόσια, τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ για τη συκοφαντική δήλωση του, χθες, στη Βουλή των Ελλήνων, περί »πιθανής ύπαρξης μυστικής συμφωνίας Κοτζιά-Ζαεφ».

Η δήλωση του εταίρου της Κυβέρνησης, υιοθετεί ως προς τη συμφωνία των Πρεσπών, πλήρως τα ακροδεξιά μυθεύματα για «Μυστική Διπλωματία της ελληνικής Κυβέρνησης», καθώς και την απαράδεκτη ύβρι της αξιωματικής Αντιπολίτευσης περί «συναλλαγών».

Το ΠΡΑΤΤΩ, για άλλη μια φορά, δηλώνει, ότι θα εναντιωθεί με όλες του τις δυνάμεις στον ευτελισμό της δημόσιας ζωής που υιοθετεί τμήμα του πολιτικού προσωπικού της χώρας.

Χθες ο Πάνος Καμμένος, μετά τις τζάμπα μαγκιές ότι θα φύγει από την κυβέρνηση αν έρθει η συμφωνία είπε: «Η συμφωνία των Πρεσπών έχει πεθάνει γιατί ο Ζάεφ παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης ελληνικής να βρεθεί λύση ο ίδιος αναιρεί με δηλώσεις του την συμφωνία.

Εκτός αν έχει κάνει άλλη συμφωνία κάτω από το τραπέζι με τον κ. Κοτζιά. Όμως, συμφωνία με μακεδονική γλώσσα και εθνότητα δεν περνά από την Βουλή και χαίρομαι που ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν θα δεχθεί ερμηνεία περι μειονότητας».

Ηταν φανερό ότι ο Καμμένος έριξε μπηχτές κατά του Νίκου Κοτζιά συνεχίζοντας την αντιπαράθεση που ξεκίνησε από το υπουργικό συμβούλιο και τις καταγγελίες του Κοτζιά ότι ο υπουργός Αμυνας μίλησε για χρηματισμό της κυβέρνησης από τον Τζ. Σόρος και για μυστικά κονδύλια στο υπουργείο Εξωτερικών.

Βεβαίως, είναι αδύνατο στην παρούσα φάση ο κ. Τσίπρας να αποδοκιμάσει τον κυβερνητικό εταίρο του και απλά θα ακολουθήσει την τακτική «δεν είδα, δεν άκουσα, δεν μιλάω».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024