Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Στην Πορτογαλία και ο Σιμόες, αλλά για τη μεταγραφή του

ΑΕΚ: Στην Πορτογαλία και ο Σιμόες, αλλά για τη μεταγραφή του

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Αντρέ Σιμόες στην Αλ Ουάντα - O Πορτογάλος ταξιδεύει για την πατρίδα του μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ, προκειμένου να συναντηθεί με τον μάνατζέρ του και να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί (11/12, 11:00) για τη Λισαβόνα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπενφίκα στο Champions League (22:00) και στο αεροπλάνο επιβιβάστηκε και ο -εκτός πλάνων- Αντρέ Σιμόες.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να μεταβεί στο Οπόρτο, ώστε να δει την οικογένειά του και θεωρείται πολύ πιθανό θεωρείται να έχει συνάντηση και με τον μάνατζέρ του, προκειμένου να συζητήσουν για την επικείμενη μεταγραφή του στην Αλ Ουάντα. Η συγκεκριμένη υπόθεση, άλλωστε, φαίνεται πως πλέον βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Θυμίζουμε ότι ο Σιμόες περιθωριοποιήθηκε στην ΑΕΚ, επειδή δεν δέχτηκε την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου.

Στην αποστολή που ταξιδεύει για την Πορτογαλία βρίσκεται και ο Έλντερ Λόπες ο οποίος κατόπιν σχετικής άδειας θα έχει την ευκαιρία να δει τους δικούς του ανθρώπους και στη συνέχεια να επιστρέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης. Άλλωστε, η πορεία της αποθεραπείας του κρίνεται ικανοποιητική και έτσι θα έχει την ευκαιρία και για ένα διάλειμμα.

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024