Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη νίκη σε «τρελό» φινάλε για τον Ατρόμητο

Μεγάλη νίκη σε «τρελό» φινάλε για τον Ατρόμητο

Η ομάδα του Περιστερίου νίκησε δίκαια τον Άρη με 4-2 με τον Κουλούρη να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Μέγιερι να πιάνει πέναλτι. «Τρελά» πράγματα στο φινάλε του ματς με τις δύο ομάδες να σκοράρουν σε κάθε φάση των καθυστερήσεων

Ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε του Άρη με 4-2, πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλή εμφάνιση. Οι Περιστεριώτες κυριάρχησαν στο παιχνίδι και κατέκτησαν δίκαια τη νίκη, απέναντι στον Άρη που δεν μπόρεσε ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Το αξιοσημείωτο βέβαια είναι ο τρόπος που εξελίχθηκε το παιχνίδι στο φινάλε του ματς, καθώς οι δύο ομάδες σκόραραν σχεδόν σε κάθε φάση από το 89’ μέχρι το 94’.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και δεν χωρά αμφιβολία πως η ομάδα που «έψαξε» περισσότερο το γκολ στα πρώτα 45 λεπτά αυτή ήταν ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες έκαναν καλό ξεκίνημα στο ματς, έδωσαν το τέμπο που ήθελαν και το κυριότερο δεν επέτρεψαν στους κίτρινους ν’ απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Από την στιγμή που οι παίκτες του Κάναντι περιόρισαν την δημιουργική δραστηριότητα των φιλοξενούμενων κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν τρεις – τέσσερις καλές στιγμές. Σε μια εξ αυτές κατάφεραν και να προηγηθούν, με τον Μπρούνο να δίνει ωραία πάσα στον Σάκιτς και τον τελευταίο να κάνει με ωραίο σουτ το 1-0 στο 16’.

Και σε ότι αφορά την ομάδα της Θεσσαλονίκης αυτό που τα λέει όλα είναι πως έκαναν την πρώτη τελική προσπάθεια τέσσερα λεπτά πριν από την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος πίεσε για να πετύχει και δεύτερο γκολ και είχε στο ξεκίνημα μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Κουλούρη αλλά και ο Άρης ανέβασε την απόδοση του.

Έπιασε πέναλτι ο Μέγιερι και το 2-0 του Ατρόμητου

Οι κίτρινοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν κέρδισαν πέναλτι αλλά δεν μπόρεσαν να την εκμεταλλευτούν. Ο Γιουνές ήταν αυτός που εκτέλεσε το πέναλτι αλλά ο Μέγιερι απέκρουσε διατηρώντας ανέπαφη την εστία του στο 55’. Και σα να μην έφτανε αυτό για τον Άρη, ο Ατρόμητος κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 59’. Σκόρερ, ποιος άλλος; Ο Κουλούρης. Ο στράικερ του Ατρόμητου βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή του Άρη και δεν έχασε την ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα για να κάνει το 2-0.

«Τρελό» φινάλε

Αυτό πάντως που έγινε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης είναι δύσκολο να περιγραφεί. Ο Άρης μείωσε 2-1 με τον Κωνσταντινίδη στο 89’ αλλά ο Κουλούρης έκανε το 3-1 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι κίτρινοι όμως πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 93’ με σκόρερ τον Διαμαντόπουλο, θέλοντας να διεκδικήσουν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων την ισοπαλία. Ο Ατρόμητος όμως πέτυχε και τέταρτο γκολ στο 94’ με σκόρερ τον Ενσικουλού κατακτώντας τελικά τη νίκη με 4-2.

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (83’ Καρασαλίδης), Νάτσος, Μαντσόν, Μπρούνο (86’ Ενσικουλού), Κουλούρης.

Άρης: Κουέστα, Τζανακάκης (64’ Κωνσταντινίδης), Μάβραϊ, Βέλεθ, Μενέντεθ, Σιώπης, Μπάσα (76’ Διαμαντόπουλος), Κολάσο (46’ Ματίγια), Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024