Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: «Οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης ήταν πραγματικά πολύ προκλητικοί, τους άφησε ο διαιτητής»

Μαρτίνς: «Οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης ήταν πραγματικά πολύ προκλητικοί, τους άφησε ο διαιτητής»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την αντιαθλητική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης, αλλά και με τον Τζήλο, που επέτρεψε στους παίκτες των γηπεδούχων να χτυπούν στο... ψαχνό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μπορεί να ήταν εκνευρισμένος με τον Τζήλο και να μην παρευρέθηκε στις καθιερωμένες δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, αλλά έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου και τα είχε με την προκλητικότητα των παικτών της Ξάνθης και τον απίθανο Λαρισαίο διαιτητή, που επέτρεψε το σκληρό έως αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο λάθος των παικτών του, που παρασύρθηκαν από όσα συνέβαιναν εναντίον τους και αντέδρασαν άσχημα.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν από τον Πορτογάλο τεχνικό στη συνέντευξη Τύπου: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και θα έπρεπε να πάμε διαφορετικά στα αποδυτήρια. Δεν μπορέσαμε ξανά να τελειώσουμε τις φάσεις που κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη βελτιώθηκε αν και είχαμε πολλές διακοπές στο παιχνίδι. Οι παίκτες μας είχαν πολλά νεύρα και αντέδρασαν όπως δεν έπρεπε και αυτό το πληρώσαμε στη φάση του Ποντένσε. Οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης ήταν πραγματικά πολύ προκλητικοί και εμείς αντιδράσαμε έτσι όπως δεν έπρεπε», είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός

Για την αλλαγή του Ναουέλ απάντησε: «Η αλλαγή του Ναουέλ ήταν αναγκαστική γιατί είχε σφίξιμο στη γάμπα. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέβησαν πολλά. Είχαμε τη διακοπή του αγώνα. Η Ξάνθη μας προκαλούσε. Είδαμε έναν διαιτητή που δεν αντιλήφθηκε ότι όλες αυτές οι αντιδράσεις ήταν αποτέλεσμα των προκλήσεων των παικτών της Ξάνθης.

Όλο αυτό δεν ήταν ωραία εικόνα. Το μόνο που μας ενοχλεί είναι το πώς βλέπαμε πως δίνονταν οι κίτρινες κάρτες όταν η μπάλα ήταν για τον αντίπαλο και στη μέση του γηπέδου, ύστερα από προκλήσεις των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης. Μετά όταν η μπάλα ήταν για εμάς, δεν δίνονταν οι αντίστοιχες φάσεις. Αυτό που μας θυμώνει πραγματικά είναι ότι εμείς δεν είχαμε την εξυπνάδα να αντιληφθούμε τι συνέβαινε και να αγνοήσουμε τις προκλήσεις των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης, που γίνονταν για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Φερθήκαμε σαν ανόητοι κι έπρεπε αυτό να το έχουμε αντιληφθεί νωρίτερα.».

Ο Μαρτίνς σε ερώτηση για τις προκλήσεις των παικτών της Ξάνθης ανέφερε: «Σας λέω την άποψη μου. Επαναλαμβάνω ότι φέρθηκαν ανόητα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ειδικά για την αποβολή του Ποντένσε. Φάνηκε από την πρώτη κάρτα ότι τον προκαλούσαν γιατί αντιδρούσε. Δεν υπήρχε λόγος να αντιδράει έτσι από τη στιγμή που η μπάλα κατέληγε να είναι δικιά μας».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024