Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έγκλημα στη Ρόδο: Εμπλοκή τρίτου ατόμου στη δολοφονία της 21χρονης;

Έγκλημα στη Ρόδο: Εμπλοκή τρίτου ατόμου στη δολοφονία της 21χρονης;

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, η υπόθεση της οποία συγκλόνισε το Πανελλήνιο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, η υπόθεση της οποία συγκλόνισε το Πανελλήνιο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ΣΚΑΙ στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, επικαλούμενο τις καταθέσεις δύο μαρτύρων, από τη δικογραφία προκύπτει πως είναι πολύ πιθανό στην δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας να εμπλέκεται και τρίτο άτομο.

Σύμφωνα πάντα με το ΣΚΑΙ, την συγκεκριμένη καταγγελία φέρεται να έχει κάνει μια γυναίκα που είδε το λευκό βανάκι το μοιραίο βράδυ.

Ανάλογη κατάθεση φέρεται να έχει κάνει και ακόμα ένα άτομο στο λιμεναρχείο.

Κυκλώματα βιαστών και εκβιαστών καταγγέλλει ο πατέρας της

Εν τω μεταξύ εντύπωση προκαλούν οι νέες καταγγελίες του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι στο νησί δρα ανεξέλεγκτα κύκλωμα που εκβιάζει, βιάζει και απειλή νεαρά κορίτσια.

 Με δηλώσεις του στη Ροδιακή, ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, σχολιάζοντας την προφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων, την χαρακτήρισε αναμενόμενη αναφέροντας ότι  «είναι μία δικαίωση -έστω- ώσπου να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση. Πιστεύω ότι είναι μία ηθική δικαίωση και για την οικογένειά μου και για την ψυχούλα της κόρης μου».

Ωστόσο ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας μίλησε και για «κυκλώματα» που υπάρχουν στο νησί λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τώρα δεν ξέρω τι άλλα «κυκλώματα» πιθανόν να υπάρχουν στη Ρόδο τα οποία προσπαθούν να πλησιάσουν κοριτσάκια τέτοιας ηλικίας. Και έχω ακούσει, μου έχουν μεταφέρει, ότι έχουν γίνει και άλλες απόπειρες, δεν ξέρω αυτό θα το διασταυρώσετε εσείς. Αλλά είναι κρίμα και άδικο να χάνονται τέτοιες ζωές! Να βιάζονται και εκβιάζονται κοριτσάκια σαν την κόρη μου τα οποία στέλνονται μόνα τους να σπουδάζουν στο όμορφο νησί μας».

Υποστήριξε λέγοντας πως «όχι μόνο αυτοί οι άνθρωποι σπιλώνουν την ψυχούλα της κόρης μου, αλλά αμαυρώνουν και την προσπάθεια των Ροδιτών και της συντριπτικής τους πλειοψηφίας, οι οποίοι μας αγκάλιασαν μαζί με τον αδελφό μου όταν ήμασταν αυτές τις ημέρες με τον καλύτερο τρόπο. Να σας πως τι; Ότι οι άνθρωποι που ήρθαν από τη μεταφορική και κουβαλούσαν τα πράγματα της κόρης μου, έκλαιγαν; Στο ξενοδοχείο ο άνθρωπος δεν πήρε χρήματα είναι λέει, το ελάχιστο δυνατόν, έκλαιγαν όλες οι γυναίκες περισσότερο από εμένα, άνθρωποι απλοί που μας συναντούσαν στο δρόμο μας λυπούνταν;».

Κατέληξε λέγοντας πως «κάποια κοριτσόπουλα σαν το δικό μου βιάζονται και εκβιάζονται και απειλούνται. Να προσέχουν ειδικά τα κορίτσια στην κοινωνία της Ρόδου τα οποία είναι και από απομακρυσμένες περιοχές. Πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να βοηθήσει αυτό το «κύκλωμα» ή αυτά τα «κυκλώματα» να εξαρθρωθούν! Έτσι θα ησυχάσει και η ψυχή της κόρης μου και ολόκληρο το νησί».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024