Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τσίπρας βγαίνει στο... μπαλκόνι για να κλείσει το χάσμα των δημοσκοπήσεων

Ο Τσίπρας βγαίνει στο… μπαλκόνι για να κλείσει το χάσμα των δημοσκοπήσεων

Απεγνωσμένες προσπάθειες προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της κυβέρνησης αλλά και να ενισχυθεί η εικόνα του Αλέξη Τσίπρα καταβάλει το Μαξίμου

Απεγνωσμένες προσπάθειες προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της κυβέρνησης αλλά και να ενισχυθεί η εικόνα του Αλέξη Τσίπρα καταβάλει το Μαξίμου, καθώς ο πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει περιοδείες σε αρκετές περιοχές της χώρας ανακοινώνοντας μάλιστα συνεχώς μέτρα για διάφορες κοινωνικές ομάδες.

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε με την επίσκεψη στα Καλάβρυτα όπου μεταξύ άλλων επανέφερε το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. «Όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου να δούμε με ένα συντεταγμένο τρόπο, πώς θα προχωρήσει αυτή η υπόθεση που είναι πολλών χρόνων, δεκαετιών. Έχουμε καταλήξει σε ένα ομόφωνο από ότι καταλαβαίνω πόρισμα και θα συνεννοηθώ με τον πρόεδρο της Βουλής, αμέσως μόλις ανοίξει μετά τις γιορτές η Βουλή, να βάλει μπροστά, να συζητηθεί στην Ολομέλεια και να πάρουμε τις πρωτοβουλίες που πρέπει» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ακολούθησε η Κάλυμνος όπου ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για το μεταφορικό ισοδύναμο στα νησιά, υποσχέθηκε περαιτέρω άρση των αδικιών για τους Έλληνες που πέρασαν δύσκολες ημέρες για να βγούμε από την κρίση ενώ σημείωσε πως από 1/1/2019, επίσης θα εφαρμοστεί πιλοτικά η επιδότηση καυσίμων σε μικρά και απομονωμένα νησιά.

Επόμενος σταθμός για τον πρωθυπουργό η Θεσσαλονίκη, όπου την Παρασκευή στις 7.30 το απόγευμα θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο Παλέ ντε Σπορ.

Οι περιοδείες που έχει ξεκινήσει ο πρωθυπουργός ανά την Ελλάδα στοχεύουν στο να βγει προς τα έξω ένα φιλολαϊκό προφίλ του Αλέξη Τσίπρα. Σε συνδυασμό μάλιστα με το μπαράζ παροχολογίας των τελευταίων ημερών (αναδρομικά, κοινωνικό μέρισμα, προσλήψεις στο Δημόσιο κ.λ.π) το Μαξίμου ελπίζει ότι θα κλείσει η «ψαλίδα» στις δημοσκοπήσεις με το κόμμα της ΝΔ κάτι που όμως μέχρι στιγμής δεν διαφαίνεται.

Ο κ. Τσίπρας, προσπαθεί να επικοινωνήσει στους πολίτες ότι έχει χαράξει μία καινούργια μέρα για την Ελλάδα, σημειώνοντας συχνά – πυκνά ότι «καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού» και ότι η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα.

Ταξίδια και στο εξωτερικό

Αν και μέχρι στιγμής οι προσπάθειες αναστροφής του αρνητικού κλίματος που υπάρχει στην κυβέρνηση δεν φαίνεται να αποδίδουν καρπούς καθώς η ΝΔ συνεχίζει να κάνει … περίπατο στις δημοσκοπήσεις, ο πρωθυπουργός εκτός από το εσωτερικό της χώρας, ετοιμάζει και μία σειρά σημαντικών ταξιδιών στο εξωτερικό, αρχής γενομένης από τη Ρωσία.

Μετά τη Ρωσία όπου θα έχει συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ , θα ακολουθήσει η επίσκεψη στο Ισραήλ για την τριμερή που θα αφορά τα ενεργειακά ζητήματα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024