Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi A3 2020: Generation next

Audi A3 2020: Generation next

Με αφετηρία μια βελτιωμένη αρχιτεκτονική, η νέα γενιά του premium μικρομεσαίου δείχνει ετοιμοπόλεμη και πλέον διανύει τα τελευταία χιλιόμετρα εξέλιξης εν όψει της άφιξής του η οποία αναμένεται εντός του 2019.

Φωτογραφίες: Automedia

Το μικρομεσαίο μοντέλο της Audi, όπως αφήνει να εννοηθεί το ελαφρύ καμουφλάζ που τo καλύπτει, προετοιμάζεται να υποδεχτεί σύντομα τη νέα, τέταρτη γενιά του, αφετηρία για την οποία θα αποτελέσει μια βελτιωμένη εκδοχή της αρχιτεκτονικής MQB.

Με ορίζοντα άφιξης το 2020, το A3 στην έκδοση Sportback αναμένεται να είναι το πρώτο από την πλειάδα μικρομεσαίων και όχι μόνο μοντέλων που προσφέρει ο όμιλος VW, αναλαμβάνοντας να συστήσει τις σημαντικές βελτιώσεις που θα επέλθουν με την διαδοχή τους από τις νέες γενιές τους.

Σε κάθε περίπτωση, κατά τη συνήθη πρακτική της Audi, οι σημαντικότερες αλλαγές αναμένεται να συντελεστούν στην αθέατη πλευρά του Α3 το οποίο, ακολουθώντας τις τάσεις των καιρών, αναμένεται να αυξήσει τις εξωτερικές διαστάσεις του και το μήκος του μεταξονίου του.

Οι αυξημένες διαστάσεις συνδυαστικά και με την αποδοτικότερη διάταξη την οποία θα επιτρέπει η μετάβαση στη βελτιωμένη αρχιτεκτονική, αναμένεται να συμβάλλουν στην ενίσχυση της ευρυχωρίας και της πρακτικότητας του.

Επίσης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νέο A3 αναμένεται να είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε πεντάθυρες εκδόσεις καθώς η ζήτηση για τις τρίθυρες εκδόσεις φθίνει ολοένα.

Σε ό,τι αφορά τα κινητήρια σύνολα, το A3 αναμένεται να προσφέρεται αναβαθμισμένες εκδοχές των τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων κινητήρων του ομίλου VW καθώς και να αποκτήσει πρόσβαση στις νέες προσθήκες που έχουν γίνει στο οπλοστάσιο του ομίλου.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται μια νέα plug-in υβριδική έκδοση ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί σε καμία περίπτωση και μια αμιγώς ηλεκτρική η οποία αναμένεται σε δεύτερο χρόνο.

Τις προδιαγραφές του αναμένεται να συμπληρώσει μια σειρά από τεχνολογικά gadgets τόσο σε επίπεδο infotainment όσο και σε επίπεδο συστημάτων υποστήριξης οδηγού βάσει των τελευταίων εξελίξεων που έχουν συντελεστεί στην Αudi.

Αν και προς το παρόν, δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα για την άφιξή του, σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να το δούμε ακόμα και στην έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024