Ο Γκιγιέρμε έστειλε ηχηρό μήνυμα μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 1-0 από την Μπέτις στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, υποδηλώνοντας τη διάθεση των Ερυθρόλευκων να δώσουν μάχη κόντρα στη Μίλαν την τελευταία αγωνιστική
Ο Γκιγιέρμε έστειλε ηχηρό μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 1-0 από την Μπέτις στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν το βράδυ της Πέμπτης (29/11).
«Ένα λιοντάρι δεν τα παρατά ποτέ, θα παλέψουμε μέχρι τέλους!», έγραψε σχετικά ο Βραζιλιάνος μέσος των Ερυθρόλευκων, δείχνοντας τη διάθεση των Πειραιωτών να κυνηγήσουν την πρόκριση μέχρι τέλους στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τη Μίλαν στο Γ. Καραϊσκάκης.
Η δυναμική παρουσία χιλιάδων Κρητικών στην φιέστα του ΟΦΗ για την κατάκτηση του Κυπέλλου φέρνει το προσκήνιο το θέμα της στήριξης των «ασπρόμαυρων» που δεν είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.