Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG GLB 35: Η τετράγωνη λογική των επιδόσεων

Mercedes-AMG GLB 35: Η τετράγωνη λογική των επιδόσεων

Το επικείμενο νέο μέλος της SUV γκάμας της γερμανικής φίρμας, εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε έκδοση που φέρει καταφανώς «σημάδια» του Affalterbach, δίνοντας μια νέα ευκαιρία παρατήρησης του αλλά και προδίδοντας τις προθέσεις της AMG, να επεκταθεί προς πάσα κατεύθυνση.

Φωτογραφίες: Automedia

Μπορεί η Mercedes-Benz GLB, το νέο compact SUV των Γερμανών που θα λειτουργήσει εν είδει μικρογραφίας της G-Class, να μην έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή της ως έκδοση παραγωγής, ωστόσο ήδη οι μηχανικοί της γερμανικής φίρμας δοκιμάζουν την έκδοση με τα διακριτικά “35” η οποία, θα συμπεριλαμβάνεται και στην γκάμα του δεύτερου τη τάξει, βάση μεγέθους οff-road της Mercedes-Benz.

Αρκεί μια ματιά στην μικρότερη απόσταση από το έδαφος, στους μεγαλύτερους τροχούς και κυρίως στη διπλή απόληξη της εξάτμισης στο πίσω τμήμα για να διαπιστώσει κανείς ότι οι μηχανικοί του Affalterbach έχουν βάλει το χέρι τους στο συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο το οποίο, κατ΄αυτόν τον τρόπο, ταυτοποιείται ως η GLB 35 AMG με δεδομένο και ότι είναι ακόμα νωρίς για την κορυφαία έκδοση “45”.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το γερμανικό SUV που θα επενδύσει σε ένα πιο έντονο περιπετειώδη χαρακτήρα, τόσο σχεδιαστικά όσο και επί της ουσίας, προκειμένου να διαχωρίσει εαυτόν από την GLA, θα αξιοποιήσει την νέα αρχιτεκτονική που φιλοξενεί την νέα A-Class και στο μέλλον αναμένεται να αποτελέσει αφετηρία για το σύνολο της γκάμας των νέων «μικρών» της Mercedes-Benz.

Εκτός από το δεδομένο γεγονός ότι η GLB θα προβάλλει μια αντίστοιχη τεχνολογική υπεροπλία με την A-Class προσανατολισμένη περισσότερο στην περιπέτεια, θα μοιραστεί και πολλούς από τους κινητήρες που εφοδιάζουν το μικρομεσαίο premium μοντέλο.

Κατ΄αυτόν τον τρόπο, επικρατέστερος υποψήφιος για τον εξοπλισμό της GLB 35 είναι ο ήδη γνωστός δίλιτρος κινητήρας που εφοδιάζει την AMG A35 hatchback αποδίδοντας 306 ίππους και 300 Nm ροπής και συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης και μια σειρά ρυθμίσεων που στοχεύουν στην ανάδειξη του σπορ χαρακτήρα της, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με την εισαγωγική AMG έκδοση της GLB.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα άφιξης, με δεδομένο ότι η GLB αναμένεται εντός του 2019 στις «απλές» εκδόσεις της, η έκδοση AMG θα πρέπει να εμφανιστεί προς τα τέλη της χρονιάς.

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024