Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορυφαία διάκριση για τη Mercedes-Benz Ελλάς

Κορυφαία διάκριση για τη Mercedes-Benz Ελλάς

H Mercedes-Benz Ελλάς προσθέτει ένα ακόμα τίτλο στο παλμαρέ της, κατακτώντας την πρωτιά στον κλάδο του εμπορίου και τη 10η θεση στην έρευνα εταιρικής φήμης «most admired companies 2018».

Ισχυρό παρών για τρίτη χρονιά ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στη χώρα μας έδωσε η Mercedes-Benz Ελλάς, καταλαμβάνοντας την 10η θέση της λίστας εταιρικής φήμης στη έρευνα του περιοδικού Fortune η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών KPMG.

Περισσότερα από 1.700 στελέχη 315 επιχειρήσεων στην Ελλάδα με κύκλο εργασιών υψηλότερο των 50 εκατομμυρίων ευρώ, από όλους τους κλάδους της οικονομίας, αξιολόγησαν, ψήφισαν και ανέδειξαν τις εταιρείες που κατέλαβαν τις 20 πρώτες θέσεις για το 2018 ανάμεσα στις 64 επιχειρήσεις που πέρασαν στη δεύτερη και τελευταία φάση της έρευνας.

Η κατάρτιση της λίστας διαμορφώθηκε με γνώμονα εννέα ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια, τα οποία έχει καθιερώσει η αμερικανική έκδοση του Fortune και αφορούν στον τρόπο οργάνωσης, λειτουργίας και διοίκησης των εταιριών. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την Καινοτομία, τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την Ποιότητα της Διοικητικής Ομάδας και την Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών.

Στην φετινή κατάταξη η Mercedes-Benz Ελλάς είναι η μοναδική εταιρεία από τον κλάδο του αυτοκινήτου στο “Top 20” ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στον κλάδο «Εμπόριο» αποσπώντας την πρώτη θέση σε αυτόν, επίδοση που την καθιστά ένα από τα «αστέρια της λίστας». Το σχετικό βραβείο παρέλαβε από την κυρία Αναστασία Παρετζόγλου, Fortune Brand Manager, o κ. Ιωάννης Καλλίγερος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024