Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρύφτηκε πίσω από την ασυλία του ο Π. Καμμένος

Κρύφτηκε πίσω από την ασυλία του ο Π. Καμμένος

Το εισαγγελικό αίτημα για την άρση ασυλίας του κ. Καμμένου αφορούσε το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης και ψευδούς καταμήνυσης αλλά οι βουλευτές δεν ήραν την ασυλία του υπουργού Αμυνας

H Ολομέλεια της Βουλής, με 118 ψήφους κατά έναντι 38 υπέρ, απέρριψε το αίτημα για άρση ασυλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, συντασσόμενη με την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Το εισαγγελικό αίτημα για την άρση ασυλίας του κ. Καμμένου αφορούσε το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης και ψευδούς καταμήνυσης έπειτα από μήνυση των Χάρη Μάκα, Μιράντας Ξαφά και Ηλία Κανέλλη. Για ακόμη μια φορά δηλαδή ο υπουργός Αμυνας κρύβεται πίσω από την βουλευτική του ασυλία και την ασυλία που του παρέχουν οι συνάδελφοί του σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και αποφεύγει να πάει στα δικαστήρια. Η σχετική δικογραφία εναντίον του Π. Καμμένου ήρθε στη Βουλή μετά από μήνυση που του έχουν καταθέσει η Μιράντα Ξαφά, ο Χάρης Μάκας αλλά και ο Ηλίας Κανέλλης, για την ταλαιπωρία που τους προκάλεσε, όταν κατέθεσε μήνυση εναντίον τους για  «απάτη επί δικαστηρίω» σε μια δικαστική υπόθεση, μια «ουρά» της υπόθεσης CDS.

Στην επιτροπή Δεοντολογίας ο Καμμένος, ο οποίος σήμερα δεν εμφανίστηκε καν στην Ολομέλεια να υπερασπιστεί τον εαυτό του, τόνιζε ότι οι τρεις δικαιώθηκαν στην αγωγή τους εναντίον του οπότε θεώρησε ότι επειδή το αστικό κομμάτι έχει λήξει δεν θα πρέπει να δοθεί συνέχεια για το ποινικό.

Σημειώνεται, βεβαίως, ότι ο Πάνος Καμμένος πρόσφατα είχε οδηγήσει στο αυτόφωρο δημοσιογράφους για την υπόθεση των κονδυλίων για τους πρόσφυγες. Ενα θέμα που έχει προκαλέσει διεθνή σάλο, ωστόσο, ο υπουργός Αμυνας είχε καταθέσει μήνυση και απαίτησε τη σύλληψη των δημοσιογράφων του Φιλελεύθερου οι οποίοι βεβαίως δεν έχουν ασυλία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024