Πηγές ΝΔ: Απέχουμε από την κυβερνητική επιχείρηση «επιστροφή στο παρελθόν»
Αν κάποιοι άλλοι το κάνουν, αυτό δεν αφορά ούτε τη ΝΔ ούτε την κοινωνία που θέλει να προχωρήσει μπροστά, αναφέρουν πηγές της Πειραιώς απαντώντας στο Μαξίμου
«Δεν υφίσταται το παραμικρό ζήτημα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» αναφέρουν πηγές της ΝΔ, με αφορμή ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού η οποία υποστηρίζει ότι «μέχρι στιγμής ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν επιλέξει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου» και ρωτά αν «θα πάρουν θέση ή θα συνεχίσουν να συνδράμουν στις επιθέσεις κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας με τη σιωπή τους».
Η ΝΔ, διευκρινίζει, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ότι δεν πρόκειται να λάβει μέρος στην κυβερνητική επιχείρηση «επιστροφή στο παρελθόν» και στη λάσπη που συστηματικά πετά για να αποπροσανατολίσει από τα τεράστια προβλήματα που η πολιτική της δημιουργεί.
Αν κάποιοι άλλοι το κάνουν, αυτό δεν αφορά ούτε τη ΝΔ ούτε την κοινωνία που θέλει να προχωρήσει μπροστά, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.
- Η Μαρία Καρυστιανού θέλει να γυρίσει τις γυναίκες πενήντα χρόνια πίσω
- Συγκλονίζει ο Πολονάρα: Επέστρεψε στο γήπεδο και αποθεώθηκε (vids)
- Η Ιωάννα Καρέλια θα στηρίξει αθλητές για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες
- Ισπανία: Τα μοιραία 20 δευτερόλεπτα ανάμεσα στον πρώτο εκτροχιασμό και τη σύγκρουση – Τι καταγγέλλουν οι μηχανοδηγοί
- Ιράν: Γιατί είναι δύσκολη η πολιτική αλλαγή – Οι διαιρέσεις της αντιπολίτευσης και ο ρόλος του Παχλαβί
- Το τέλος της καπνοδόχου; «Στοπ» σε τζάκια και ξυλόσομπες βάζουν οι ευρωπαϊκές πόλεις



